Albergen, Postweg 3

Vrijwillige verkoop bij inschrijving

BEZICHTIGEN KAN OP AFSPRAAK.

Galerie ’t Vossenveen ligt prachtig in het buitengebied ten oosten van Almelo op een kavel van 2.05.75 hectare en is de ideale plek om zakelijk te gaan ondernemen (bestemming: cultuur en ontspanning met drank- en horecavergunning) in combinatie met landelijk wonen dankzij de royale bedrijfswoning (inhoud circa 1100 m³) welke geschikt is voor twee gezinnen. Het voorste gedeelte van de bedrijfswoning wordt bewoond en van het achterste gedeelte van de bedrijfswoning is de ruwbouw gereed.
Een schitterende beeldentuin, grote terrassen, galerie/café met bar, professionele keuken, theater, vergaderzaal, vlinderhuis aan een schitterende waterpartij, werkplaats (176 m²), ontvangstruimte/smederij (opp. 30 m²) zijn allemaal aanwezig om bijeenkomsten, feesten en partijen tot een succes te maken!

Inschrijfavond: woensdag 20 november 2019 om 20.00 uur.
Locatie: Galerie ’t Vossenveen, Postweg 3 te Albergen.

Aanvaarding bij gunning: woensdag 8 april 2020.

Op de site www.vossenveen-albergen.nl ziet u hoe de huidige eigenaren/exploitanten galerie ’t Vossenveen drie dagen in de week zakelijk gebruiken maar dat kan natuurlijk op veel meer dagen indien gewenst. De drank- en horecavergunning is gebaseerd op 826 m² (galerie 626 m² en terras 200 m²) maar feitelijk gezien wordt maar 650 m² (galerie 450 m² en terras 200 m²) benut op dit moment.

Bestemming:
De Postweg 3 te Albergen heeft volgens het onherroepelijke bestemmingsplan Tubbergen Buitengebied 2016 en volgens het ontwerpbestemmingsplan Tubbergen Buitengebied 2016 Veegplan de enkelbestemmingen cultuur en ontspanning met zeer groot bouwvlak en maatvoering maximum oppervlakte: 850 m² en verkeer – onverhard. De dubbelbestemming is waarde – archeologie 4. De functieaanduiding is bedrijfswoning. De gebiedsaanduiding is reconstructiewetzone – landbouwontwikkelingsgebied. De bestemmingsplankaart met voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

De verkoopbrochure met bouwtekeningen, kadastrale kaarten, het bestemmingsplan, de drank- en horecavergunning, inschrijfvoorwaarden en het inschrijfformulier kunt u downloaden via www.hofrijck.nl en via www.funda.nl.

Kenmerken

Postweg 3
7665 SW Albergen
Nederland
Type:Horecabedrijf
Bouwjaar:1980
Aantal slaapkamers:4
Aantal kamers:7
Perceelgrootte:20575 m²
Woonoppervlakte:360 m²
Inhoud:1100 m³
Aanvaarding:8 april 2020

Video

Locatie

Download brochure

Wanneer u onderstaande gegevens invult ontvangt u een link zodat u de brochure van dit object kunt bekijken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.