Ambt Delden, Blokstegenweg 1E

Ambt Delden, Blokstegenweg 1E

€ 350.000,- k.k.

Ten westen van Borne prachtig vrij in de buurtschap Azelo gelegen bouwkavel voor de bouw van een ingetogen schuurwoning (inhoud maximaal 900 m³) met passend bijgebouw (oppervlakte maximaal 150 m²) op een kavel van circa 5539 m². De uitzichten over de omringende landerijen van landgoed Twickel zijn schitterend en u wandelt of fietst direct de natuur in vanaf deze uitzonderlijk fraaie bouw- en woonlocatie gelegen in het karakteristieke Twentse coulisselandschap! Het landschapsplan voor de bouwkavel en voor de bestaande woning, gelegen ten zuidoosten van de bouwkavel op een gepaste afstand, is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

De bouwkavel heeft volgens het onherroepelijke bestemmingsplan Buitengebied Hof van Twente, Veegplan 2018 de enkelbestemmingen wonen – Azelo met bouwvlak (circa 500 m² groot) en natuur en de dubbelbestemming waarde – archeologische verwachting 2. De functieaanduiding is specifieke vorm van wonen – voorwaardelijke verplichting 5 en de gebiedsaanduiding is vrijwaringszone – radar. De bestemmingsplankaart met voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Resumerend: landelijk bouwen en wonen in optima forma met een perfecte bereikbaarheid van de grote steden in Twente en de snelwegen richting het westen en het verdere oosten van het land!

Kenmerken

Blokstegenweg 1E
7495 TK Ambt Delden
Nederland
Type:Bouwkavel
Perceelgrootte:5539 m²
Inhoud:900 m³
Aanvaarding:kan op korte termijn

Locatie