Ambt Delden, Blokstegenweg 1E

€ 550.000,- k.k.

Ten westen van Borne prachtig vrij in de buurtschap Azelo gelegen landhuis met inpandige garage (totale inhoud circa 650 m³), bestraat erf en tuin rondom op een kavel van circa 1969 m². De uitzichten over de omringende landerijen van landgoed Twickel zijn schitterend en u wandelt of fietst direct de natuur in vanaf deze uitzonderlijk fraaie woonlocatie gelegen in het karakteristieke Twentse coulisselandschap!
Het landhuis is zeer degelijk gebouwd en mag vergroot worden tot maximaal 750 m³ (maximaal 900 m³ voor een inwoonsituatie) met maximaal 150 m² aan bijgebouwen.
De mogelijkheid bestaat om aan de achterkant van de kavel meer grond bij te kopen indien gewenst. De huidige bewoners gaan ten noordwesten van het aangebodene een nieuwe woning bouwen, en bewonen, welke landschappelijk zal worden ingepast. Het inpassingsplan is toegevoegd aan de verkoopbrochure.
Resumerend: landelijk wonen in optima forma met een perfecte bereikbaarheid van de grote steden in Twente en de snelwegen richting het westen en het verdere oosten van het land!

Indeling landhuis:
Begane grond:

 • zijentree/hal met meterkast, open houten trap naar verdieping en toiletruimte met toilet en fonteintje
 • royale L-vormige woonkamer met gashaard en schuifpui naar het terras
 • grote woon-/eetkeuken voorzien van inbouwapparatuur: 4-pits gasstel, koelkast en afzuigkap
 • slaap-/werkkamer
 • achterentree met doucheruimte en toegang tot inpandige garage voorzien van houten deuren
 • bijkeuken met provisiekast, uitstortgootsteen, aansluitingen wasmachine/droger en open houten trap naar zolderberging

Verdieping:

 • overloop
 • slaapkamer met vaste kast
 • slaapkamer met schuifkastenwand
 • badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en wastafel
 • slaapkamer met twee vaste kasten
 • slaapkamer met vaste kast

Technische gegevens:
Het landhuis is traditioneel gebouwd (bouwjaar 1991), opgetrokken uit spouwmetselwerk en de schilddaken zijn gedekt met keramische dakpannen. Optimaal geïsoleerd: muur-, dak- en vloerisolatie en de hardhouten kozijnen, deuren en ramen zijn geheel voorzien van isolerende beglazing.
Radiatoren zorgen voor de centrale verwarming van het landhuis, aangestuurd via een Nefit Topline HR ketel (bouwjaar circa 2011) welke tevens zorgt voor de warmwatervoorziening van het landhuis.
Het landhuis heeft gas-, elektra-, water- en glasvezelaansluitingen alsmede een aansluiting op het gemeentelijke rioleringsnetwerk.

Bestemming:
De kavel heeft volgens het vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied Hof van Twente, Veegplan 2018, de enkelbestemming wonen – Azelo met bouwvlak en de dubbelbestemming waarde – archeologische verwachting 2. De gebiedsaanduidingen zijn reconstructiewetzone – extensiveringsgebied en vrijwaringszone – radar. De bestemmingsplankaart met voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Kenmerken

Blokstegenweg 1E
7495 TK Ambt Delden
Nederland
Type:Landhuis
Bouwjaar:1991
Aantal slaapkamers:5
Aantal kamers:6
Perceelgrootte:1969 m²
Woonoppervlakte:185 m²
Inhoud:650 m³
Aanvaarding:in overleg

Video

Locatie

Download brochure

Wanneer u onderstaande gegevens invult ontvangt u een link zodat u de brochure van dit object kunt bekijken.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.