Beerzerveld, 1e Polderweg 5-7

Beerzerveld, 1e Polderweg 5-7

€ 469.000,- k.k.

Fraai landelijk gelegen vrijstaande woning (inhoud 678 m³), welke in een uitstekende staat van onderhoud verkeert, met stenen garage/berging (opp. 55 m²), schuur met aangebouwde overkapping (totale opp. 40 m²), oprijlaan, bestraat erf en tuin rondom op een kavel van 2845 m². De achtertuin met overdekt zitje (opp. 16 m²) ligt op het zuiden en de uitzichten over de achterliggende landerijen zijn schitterend!
De woning is in 2011 geheel onder handen genomen (alleen het sanitair is niet vernieuwd) en het resultaat is dan ook een lust voor het oog! De indeling van de woning leent zich perfect voor een kantoor aan huis maar ook voor dubbele bewoning of een inwoonsituatie.
Bestemmingsplantechnisch is zelfs een echte splitsing van de woning mogelijk want de woning heeft twee woonbestemmingen (aaneen gebouwd) en dat betekent dat de woning vergroot kan worden tot maximaal 1200 m³ (600 m³ per woning).

KIJKDAGEN WOENSDAG 28 EN DONDERDAG 29 APRIL A.S.
VAN 9.00 UUR TOT
17.00 UUR (OP AFSPRAAK).

Indeling woning:
Begane grond (huisnummer 5):

 • zijentree/hal met meterkast en toiletruimte
 • ruime woonkamer met houtkachel
 • eetkeuken (2011) met kasten en hoekaanrechtblok voorzien van Belgisch hardstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur: inductiekookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap
 • achterentree met vaste kast en toegang tot stahoge kelder (opp. 9 m²)
 • badkamer voorzien van doucheruimte en wastafel

Verdieping (gehele woning):

 • overloop met bergruimte
 • twee slaapkamers met inbouwkast en bergruimte
 • 2e overloop/halletje met inbouwkasten
 • slaapkamer met inbouwkasten en doorgang naar bergruimte
 • slaapkamer

Begane grond (huisnummer 7):

 • voorentree/keuken met meterkast en aanrechtblok voorzien van inbouwapparatuur: inductiekookplaat (moet nog worden aangesloten), oven en afzuigkap
 • hal met vaste kast en trapkast met aansluitingen wasmachine/droger
 • badkamer voorzien van doucheruimte, toilet en wastafel
 • drie werk-/slaapkamers waarvan één werk-/slaapkamer met vaste kasten

Technische gegevens:
De woning is traditioneel gebouwd (bouwjaar circa 1932) en is opgetrokken uit steens- en spouwmetselwerk. De beschoten kap (aan de binnenkant nageïsoleerd) is in 2011 voorzien van nieuwe geglazuurde dakpannen en ook de zinken goten zijn toen vernieuwd. Hardhouten kozijnen, deuren en ramen welke op de begane grond zijn voorzien van isolerende beglazing. De boeidelen zijn van kunststof. Voor de verwarming van de woning (middels radiatoren) is er in 2019 in de garage een ingenieus pelletkachelsysteem geplaatst met groot vat (1500 liter). Twee boilers in de woning zorgen voor de warmwatervoorziening van de woning.
De woning heeft elektra-, water- en glasvezelaansluitingen en voor de afvalstoffen is er een ondergrondse septictank.

De stenen garage/berging is opgetrokken uit spouwmetselwerk en de beschoten kap is gedekt met dakpannen. De garage is voorzien van een kanteldeur, een toiletruimte en heeft een vlizotrap (met lier) naar de zoldervliering. De afgescheiden berging is voorzien van een uitstortgootsteen.

De schuur is 16 m² groot en de aangebouwde overkapping is 24 m² groot.

Heel recent is aan de rechterkant van de kavel een nieuwe schutting geplaatst en het gras voor die schutting is nieuw ingezaaid.

Bestemming:
Het perceel heeft volgens het vigerende bestemmingsplan Buitengebied 2010 van de gemeente Ommen de bestemming woondoeleinden W(a). Dat betekent twee-aaneen-gebouwde woningen binnen het bouwvlak mogelijk en de maximale inhoud bedraagt 600 m³ (inclusief aan- en uitbouwen) per woning. De maximale goothoogte bedraagt 4,5 meter en de maximale bouwhoogte bedraagt 10 meter. De bestemmingsplankaart met regels is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Kenmerken

1e Polderweg 5-7
7685 PN Beerzerveld
Nederland
Type: Vrijstaande woning
Bouwjaar: 1932
Aantal slaapkamers: 7
Aantal kamers: 8
Perceelgrootte: 2845 m²
Woonoppervlakte: 182 m²
Inhoud: 678 m³
Aanvaarding: in overleg

Locatie