Dalfsen, Rietmansweg 10 en 12

Dalfsen, Rietmansweg 10 en 12

€ 200.000,- k.k.

Beide kavels zijn verkocht.

Landgoed Millingen is prachtig gelegen in het stroomdal van de Vecht, in de buurtschap Millingen nabij Dalfsen. Op landgoed Millingen zijn op een werkelijk sublieme locatie twee bouwkavels ontwikkeld voor de bouw van twee vrijstaande en identieke landgoedwoningen met een gezamenlijke (ieder voor de helft) zonneschuur. De bouwkavels zijn gelegen achter het karakteristieke woonboerderijtje met vrijstaande schuur (Rietmansweg 8 te Dalfsen), dat volledig zal worden gerestaureerd. De noordelijke bouwkavel heeft een oppervlakte van circa 1500 m² en de zuidelijke bouwkavel heeft een oppervlakte van circa 1600 m².
Ten Dam Architecten te Diepenheim heeft de landgoedwoningen ontworpen. Beide woningen hebben een inhoud van circa 693 m³ exclusief veranda en een woonoppervlakte van circa 176 m².
De zonneschuur heeft een totale inhoud van 438 m³.
De bouwkavels worden in erfpacht uitgegeven. De fiscaal aftrekbare canons bedragen € 8000,- per jaar. Daarnaast is per bouwkavel een eenmalig insteekrecht van € 40.000,- verschuldigd voor het bouwrijp maken van de kavels en de gemaakte plan- en architectkosten. Om de bouwkavels in de juiste prijsklasse op internet te kunnen tonen zijn de canons gekapitaliseerd tegen 4%. Dit resulteert in fictieve vraagprijzen van € 200.000,- k.k. per bouwkavel.
Resumerend: unieke kansen om nieuw en direct te gaan bouwen op een eeuwenoud landgoed, omringd door weilanden en bos en toch vlakbij het station en de dorpskern.

Kenmerken

Rietmansweg 10 en 12
7722 KK Dalfsen
Nederland
Type:Bouwkavels
Perceelgrootte:1600 m²
Woonoppervlakte:176 m²
Inhoud:693 m³
Aanvaarding:In overleg

Locatie