Dedemsvaart, Zuiderboslaan 42

Dedemsvaart, Zuiderboslaan 42

€ 385.000,- k.k.

Uw moderne of landelijke droomvilla bouwen in een prachtige parkachtige omgeving waar de nadruk ligt op rust, ruimte en privacy.

Ten zuiden van en nabij Dedemsvaart ligt in het fraaie Sallandse landschap het unieke plan Parcours. Plan Parcours is een volledig ingerichte en inmiddels grotendeels bebouwde en bewoonde villawijk met ruimte voor maximaal 40 woningen op riante kavels en gelegen aan de Zuiderboslaan te Dedemsvaart. Het motto is hier stijlvol en exclusief bouwen en wonen (werken middels een aan huis verbonden beroep kan ook) in een bos-, gras- en waterrijke omgeving en op steenworp afstand van de golfbaan.

Aan de westkant van plan Parcours (de 3e kavel aan de linkerkant) wordt nu een prachtige bouwkavel (# 21) te koop aangeboden met houtopstanden aan de zijkanten en schitterende uitzichten aan de voor- en achterkant (over de landerijen). De oppervlakte van deze zonnige bouwkavel bedraagt maar liefst 3507 m²!

De bouwmogelijkheden binnen het bouwvlak zijn haast onbegrensd! Ten aanzien van de architectuur (wel met een bepaald ambitieniveau) en de aannemerij is er volledige vrijheid en er worden geen eisen gesteld ten aanzien van materialen, dakvormen, gevelindelingen en kleuren. Een vergund ontwerp is echter al aanwezig en dat ontwerp kan worden overgenomen door kandidaten die direct zouden willen gaan bouwen.
Nutsvoorzieningen als elektra, water, riolering en internet (-kabel, glasvezel is ook mogelijk) liggen langs de Zuiderboslaan en de bodem van de bouwkavel is onderzocht (ook voor wat betreft de opbouw en draagkracht) en geschikt voor het beoogde gebruik: bouwen en wonen.

In de verkoopbrochure is de bestemmingsplankaart met voorschriften van plan Parcours opgenomen. Via ruimtelijkeplannen.nl kunt u aanvullend de gehele en vigerende bestemmingsplannen bekijken: Bestemmingsplan Dedemsvaart-Zuid en de Partiële herziening Bestemmingsplan Dedemsvaart-Zuid.

Kenmerken

Zuiderboslaan 42
7702 BB Dedemsvaart
Nederland
Type: Bouwkavel
Perceelgrootte: 3507 m²
Aanvaarding : kan op korte termijn

Video

Locatie