Den Ham, Grotestraat 48-50

€ 598.000,- k.k.

INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR!!

Midden in het, voor brinkdorp Den Ham, zeer kenmerkende en karakteristieke centrum gelegen stijlvolle en charmante vrijstaande villa. Deze villa bestaat uit twee zelfstandige woningen met vrijstaande garage en aangebouwd verwarmd en luxe binnenzwembad op een zeer ruim en besloten perceel van maar liefst 1.021 m2 eigen grond.

De begane grond van de linker woning is op dit moment in gebruik als kantoorruimte. Gezien de combinatie van wonen met kantoorruimte is dit object zeer geschikt voor aan huis gebonden beroepen zoals bijvoorbeeld: advocaten, psychologen en psychiaters.

Uiteraard kunnen de beide woningen ieder afzonderlijk als zelfstandige woning worden gebruikt, waardoor ouders en kinderen samen, doch ook volledig afzonderlijk van elkaar kunnen wonen.

Op fietsafstand van Den Ham ligt aan de oever van de Vecht de oude Hanzestad Ommen met een rijke geschiedenis, schitterende natuurgebieden waaronder de Lemelerberg en een bruisend centrum.

Huisnummer 48

Indeling:
Begane grond:
entrée/hal met toilet, toegang naar provisiekelder en trapopgang naar de 1e verdieping; ruime eetkamer; tuingerichte woonkamer voorzien van openslaande deuren naar het overdekte terras; open keuken voorzien van luxe en moderne inbouwkeuken; bijkeuken met achteringang en binnendoor naar huisnummer 50; hal; complete badkamer/sanitairruimte t.b.v. zwembad; luxe en verwarmd binnenzwembad, voorzien van ontspannings- en fitnessruimte; via buitenom te bereiken technische ruimte; vrijstaande stenen garage.

1e verdieping:
overloop met binnendoor naar de 1e verdieping van huisnummer 50 en trapopgang naar de 2e verdieping; 2 ruime slaapkamers; moderne, luxe en complete badkamer.

2e verdieping:
overloop; slaapkamer; bergruimte; zolder met mogelijkheid voor extra slaapkamer.

Technische gegevens:

 • de woning is gebouwd in 1938
 • in 1980 is de vrijstaande garage gerealiseerd
 • in 1992 is de uitbouw van de woonkamer gerealiseerd
 • in 2001 is het verwarmde binnenzwembad gerealiseerd
 • in 2014 is de luxe aluminium terrasoverkapping gerealiseerd
 • deze woning is voorzien van spouwisolatie (nageïsoleerd)
 • de uitbouw van de woning en de aanbouw t.b.v. het zwembad zijn voorzien van spouw-, vloer-, dak- en glasisolatie
 • de warmwater- en verwarmingsvoorziening geschiedt middels een gasgestookte c.v.-installatie met Nefit HR combi-ketel, geïnstalleerd in 2011

De moderne, luxe en complete inbouwkeuken (2003) is voorzien van een keramische kookplaat, elektrische oven, r.v.s. afzuigkap, koelkast, vaatwasser en geïntegreerde koffieautomaat.

De ruime en complete badkamer (2007) is voorzien van een ligbad,
wastafelmeubel, hangtoilet, inloopdouche en designradiator.

Huisnummer 50

Indeling:
Begane grond:
entrée/hal met toilet (afgesloten trapopgang naar de 1e verdieping); woonkamer (nu in gebruik als kantoorruimte) voorzien van openslaande deuren naar het terras; gesloten keuken voorzien van eenvoudig keukenblok; hal met achteringang en binnendoor naar huisnummer 48.

1e verdieping:
overloop met binnendoor naar de 1e verdieping van huisnummer 48
(de trapopgang naar de 2e verdieping is verwijderd, 2e verdieping is nu te bereiken via huisnummer 48); 2 ruime en moderne slaapkamers (waarvan nu één in gebruik als kleedruimte); complete badkamer.

2e verdieping:
via huisnummer 48 ter bereiken bergruimte; slaapkamer; zolder met mogelijkheid voor extra slaapkamer.

Technische gegevens:

 • de woning is gebouwd in 1938
 • de warmwatervoorziening geschiedt middels aan gasgestooke geiser (Vaillant)
 • de verwarmingsvoorziening geschiedt middels een gasgestooke c.v.-installatie met Nefit HR ketel, geïnstalleerd in 1996
 • alle voorzieningen die het dorp rijk is, zijn gelegen op korte loopafstand

De ruime en complete badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, hangtoilet, inloopdouche en radiator.

Kenmerken

Grotestraat 48-50
7683 BC Den Ham
Nederland
Type:Villa
Bouwjaar:1938
Aantal slaapkamers:6
Aantal kamers:9
Perceelgrootte:1021 m²
Woonoppervlakte:462 m²
Inhoud:1830 m³
Aanvaarding:in overleg

Video

Locatie