Enschede, Drienerbrakenweg 55

Enschede, Drienerbrakenweg 55

€ 395.000,- k.k.

ER ZIJN INMIDDELS TWEE KIJKDAGEN VOLGEPLAND: WIJ PLANNEN VOOR DEZE WONING GEEN BEZICHTIGINGEN MEER IN!!!

Landgoed “De Tol” is schitterend gelegen in de groene long tussen Enschede en Hengelo, nabij Universiteit Twente en Golfclub Driene, en beslaat een oppervlakte van 32.92.75 hectare. Aan het eind van een doodlopende zandweg en werkelijk subliem gelegen staat een bijzondere villa (inhoud 785 m³) met aangebouwde carport (opp. 58 m²), vrijstaande schuren (totale opp. 78 m²), erf en siertuin rondom op een kavel van 3250 m² welke onderdeel uitmaakt van landgoed “De Tol”.

Landgoed ‘’De Tol” gaat de grond in erfpacht uitgeven. Dat betekent dat de opstallen kunnen worden gekocht en dat u daarnaast een jaarlijkse canon betaalt voor het gebruik van de grond. De aanvangscanon bedraagt € 15.000,- per jaar en is fiscaal aftrekbaar.

Indeling villa:
Begane grond:

  • entree/hal met garderobe en toiletruimte voorzien van wandcloset en wastafel
  • open keuken met aanrechtblok voorzien van granieten aanrechtblad en inbouwapparatuur: inductiekookplaat, vaatwasser en afzuigkap
  • riante woonkamer met schuifpui naar het overdekte terras (opp. 20 m²)
  • verdiept liggende ronde zitkamer met open haard en trap naar verdieping
  • slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van doucheruimte, dubbele wastafel, wandcloset en bidet
  • tweede slaapkamer met vaste kast en derde slaapkamer met schuifpui naar het overdekte terras (opp. 20 m²); deze slaapkamers hebben toegang tot een aangrenzende tweede badkamer met doucheruimte, dubbele wastafel en wandcloset

Souterrain:

  • slaapkamer
  • derde badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting
  • inpandige berging annex technische ruimte

Verdieping:

  • prachtige ‘torenkamer’ met fraaie uitzichten over de bosrijke omgeving en ideaal om als werkkamer te gaan gebruiken

Technische gegevens:
De villa is traditioneel gebouwd in 1980, opgetrokken uit spouwmetselwerk en de daken zijn voorzien van een bitumineuze dakbedekking. Vloerverwarming is nagenoeg in alle vertrekken van de villa aanwezig en in 2001 is de villa extra geïsoleerd (dikke isolerende beglazing, suskasten en dakisolatie) in opdracht van de overheid vanwege het toen nog aanwezige militaire vliegveld Twente.
De villa heeft gas-, elektra-, water- en glasvezelaansluitingen en voor de riolering is er een septictank.

De vrijstaande schuren betreffen een houten garage met overkapping en gedekt met dakpanplaten en een houten chalet, geschikt voor diverse doeleinden en voorzien van een bitumineuze dakbedekking.

Bestemming:
Het gehele perceel heeft volgens het vigerende bestemmingsplan Drienerbraken – Kristalbad de enkelbestemming wonen met bouwvlak. De gronden rondom het perceel hebben de enkelbestemmingen groen – landgoedpark, bos en agrarisch met waarden – agrarische functie met ecologische waarde. De bestemmingsplankaart met voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Bijzonderheden:
De opstallen zullen ‘as is, where is’ worden verkocht en de villa heeft het energielabel C.

Kandidaten die de villa bekeken hebben kunnen uiterlijk maandag 14 maart via de mail aan info@hofrijck.nl kenbaar maken of zij er verder mee willen; de kandidaten die er verder mee willen krijgen dan de erfpachtstukken gemaild en krijgen ook te horen voor welke datum er geboden kan worden (met een motivatie: wie zijn de kandidaten, wat doen de kandidaten, wat zijn de plannen, etc.) waarbij de canon van € 15.000,- per jaar een vast gegeven is.

Gewenste aanvaarding: op korte termijn.

Vraagprijs opstallen: € 395.000,- k.k.

De uitgifte in erfpacht is onder voorbehoud van gunning door de grondeigenaar.

Kenmerken

Drienerbrakenweg 55
7522 PC Enschede
Nederland
Type:Villa
Bouwjaar:1980
Aantal slaapkamers:4
Aantal kamers:6
Perceelgrootte:3250 m²
Woonoppervlakte:209 m²
Inhoud:785 m³
Aanvaarding :Op korte termijn

Locatie