Enschede, Haverkampweg 157

Enschede, Haverkampweg 157

€ 650.000,- k.k.

LANDELIJK WILLEN BOUWEN EN WONEN IN DE STADSRANDZONE EN GEHEEL OMGEVEN DOOR EIGEN GROEN?

Dat kan! Ten oosten van en nabij Enschede in een bosrijke omgeving is een unieke bouwkavel ontwikkeld aan de Haverkampweg 157 met toegangspad, grasland, bos en houtwallen op een kavel van maar liefst 2.21.05 hectare!
De voorzieningen van de stad Enschede alsmede het centrum en de uitvalswegen zijn goed en snel bereikbaar vanaf deze locatie.

Er mag binnen het bouwvlak van 1000 m² een nieuwe woning gebouwd worden met een inhoud van 750 m³ (onderkeldering niet meegerekend) en met 100 m² aan bijgebouwen (en daarnaast nog 50 m² vergunningsvrij aan bijbehorende bouwwerken).
Naast wonen is de uitoefening van een beroep of bedrijf aan huis mogelijk (wel ondergeschikt aan het wonen) en kan dit ideaal zijn voor kandidaten die hobbymatig paarden en/of andere dieren willen gaan houden.

De koper dient een paar nog op de kavel aanwezige schuurtjes (demontabel) te verwijderen en de koper draagt zorg voor het (bescheiden) inrichtingsplan welke is toegevoegd aan de verkoopbrochure. Nutsvoorzieningen als elektra, water,riolering en glasvezelkabel liggen langs de Haverkampweg waarvan elektra en water reeds zijn doorgetrokken tot op de kavel.

Bestemming:
Volgens het onherroepelijke bestemmingsplan Haverkampweg 157 heeft de kavel de enkelbestemmingen wonen met bouwvlak, natuur, bos en agrarisch. De gebiedsaanduidingen zijn overige zone – stadsrandzone en archeologisch onderzoeksgebied b. De bestemmingsplankaart met voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Kenmerken

Haverkampweg 157
7534 PJ Enschede
Nederland
Type: Bouwkavel
Perceelgrootte: 22105 m²
Inhoud: 750 m³
Aanvaarding : in overleg

Locatie