Enschede, Strootsweg 370

€ 595.000,- k.k.

Omgeven door groen prachtig en geheel vrij in de buurtschap Twekkelo gelegen luxe semi-bungalow met vrijstaande nieuwe carport in landelijke stijl (opp. circa 39 m²), oprijlaan en tuin rondom met zonnige terrassen en bestaande uit een groot gazon met borders, tuinhuisje en omzoomd door eigen bos met natuurlijke vijver. De perceeloppervlakte bedraagt 1.20.10 hectare! De uitstekend onderhouden semi-bungalow (inhoud circa 450 m³) is in 2003 volledig gerenoveerd en voldoet daarmee aan de eisen van deze tijd. De semi-bungalow kan, indien gewenst, in stijl worden uitgebouwd tot maximaal 750 m³ met maximaal 100 m² aan bijgebouwen. De stad Enschede, met alle voorzieningen, is nabij gelegen en tegenover de Strootsweg 370 te Enschede ligt het schitterende landgoed Het Stroot (groot 263 hectare).

Indeling semi-bungalow:

  • entree met garderobehoek, meterkast en toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje
  •  fraaie living (opp. circa 55 m²) met vide, schuifpui naar het terras en een centraal in de living geplaatste gashaard (open haard is mogelijk)
  • moderne keuken met schuifpui naar het terras, werkeiland en voorzien van inbouwapparatuur: inductiekookplaat, combi-magnetron, stoomoven, vaatwasser en afzuigschouw
  • riante ouderslaapkamer met apart zitgedeelte, ingebouwde kasten en openslaande terrasdeuren
  • luxe badkamer met stoomdouchecabine voorzien van massagedouche, extra doucheruimte, wandcloset en design wastafel met dubbele wasbak
  • wasruimte annex technische ruimte met vlizotrap naar zolderberging
  • twee kleine slaapkamers waarvan één slaapkamer met tuindeur en toegang tot 2e badkamer met stoomdouchecabine, wastafel en designradiator

De gehele begane grond, met uitzondering van de slaapkamers, is voorzien van een fraaie, natuurstenen vloer.

Technische gegevens:
De semi-bungalow is traditioneel gebouwd in 1966, opgetrokken uit spouwmetselwerk, met aan de buitenkant de befaamde Osse handvormstenen, en de zadeldaken zijn gedekt met keramische en geglazuurde dakpannen. Hardhouten kozijnen, deuren en ramen welke zijn voorzien van isolerende beglazing. Koperen goten en hemelwaterafvoeren. Heteluchtverwarming zorgt via roosters voor de verwarming van de semi-bungalow. De grote badkamer is voorzien van vloerverwarming. Naast een ketel voor de heteluchtverwarming is er een Nefit Ecomline HR ketel welke zorgt voor de warmwatervoorziening en de (vloer)verwarming van de semi-bungalow. Ook is er een gasboiler met gekoppelde zonnecollectoren op het dak voor de warmwatervoorziening van de semi-bungalow.
De semi-bungalow heeft gas-, elektra- en wateraansluitingen alsmede een aansluiting op het gemeentelijke rioleringsnetwerk. Verder is de semi-bungalow uitgerust met een alarminstallatie en beschikt het over een centraal stofzuigsysteem.
In 2003 is de semi-bungalow volledig gerenoveerd. Echt alles is gedaan: nieuwe dakpannen en de kap is geïsoleerd, nieuwe kozijnen en ramen, nieuwe keuken, nieuw sanitair, nieuw leidingwerk en nieuwe meterkast, afwerking, schilderwerk, etc.

De vrijstaande nieuwe carport (afmetingen circa 6,5 x 6 meter) is opgetrokken van hout en gedekt met dakpanplaten waaronder isolatieplaten.

Het tuinhuisje (afmetingen circa 2 x 2 meter) is opgetrokken van hout en voorzien van een bitumen dakbedekking.

Bestemming:
Het perceel heeft volgens het vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied Noordwest van de gemeente Enschede de bestemming wonen met bouwvlak en de bestemming bos. De bestemmingsplankaart met voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure welke is te downloaden vanaf hofrijck.nl onder aanbod koop woningen.

Kenmerken

Strootsweg 370
7457 RX Enschede
Nederland
Type: Semi-bungalow
Bouwjaar: 1966
Aantal slaapkamers: 3
Aantal kamers: 4
Perceelgrootte: 12010 m²
Woonoppervlakte: 160 m²
Inhoud: 450 m³
Aanvaarding: Kan op korte termijn

Locatie