Gasselternijveenschemond, Tweede Dwarsdiep 14A

€ 395.000,- k.k.

Prachtig in het buitengebied van de gemeente Aa en Hunze gelegen landgoedbouwkavel (groot 5 hectare) waarop een nieuwe woning gebouwd mag worden met een inhoud van circa 900 m³ (of kleiner indien gewenst) met maximaal 250 m² aan bijgebouwen. De maximale oppervlakte van de nieuw te bouwen woning mag 150 m² bedragen met een maximale bouwhoogte van 8 meter en een maximale goothoogte van 3,5 meter.
Het bouwvlak is circa 5800 m² groot en de overige 4.42.00 hectare betreft achterliggend bos met rechte watergangen. Optioneel is het zelfs mogelijk om nog eens 39,7 hectare achterliggend bos met rechte watergangen bij te kopen waarmee een eigen jachtgebied kan ontstaan.
De landgoedbouwkavel kan gerangschikt worden als landgoed onder de Natuurschoonwet 1928 en dat biedt verschillende fiscale voordelen waaronder vrijstelling van overdrachtsbelasting, een verlaagde WOZ aanslag en verlaging van waterschapslasten. Ook zijn er fiscale voordelen ten aanzien van erf- en schenkbelasting.
De landgoedbouwkavel heeft volgens het onherroepelijke bestemmingsplan buitengebied van de gemeente Aa en Hunze de enkelbestemmingen wonen en natuur en de dubbelbestemming waarde – archeologie 6. Ondergeschikt aan het wonen is een aan-huis-verbonden beroep of een kleinschalige bedrijfsmatige activiteit, logies en ontbijt en/of mantelzorg toegestaan. De bestemmingsplankaart met bijbehorende voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Kenmerken

Tweede Dwarsdiep 14a
9515 PR Gasselternijveenschemond
Nederland
Type: Bouwkavel
Perceelgrootte: 50000 m²
Inhoud: 900 m³
Aanvaarding: kan op korte termijn

Locatie

Download brochure

Wanneer u onderstaande gegevens invult ontvangt u een link zodat u de brochure van dit object kunt bekijken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.