Gasselternijveenschemond, Tweede Dwarsdiep 16

Gasselternijveenschemond, Tweede Dwarsdiep 16

€ 325.000,- k.k

Prachtig in het buitengebied van de gemeente Aa en Hunze gelegen bouwkavel (groot circa 00.58.00 hectare) waarop een nieuwe woning gebouwd mag worden met een inhoud van circa 900 m³ (of kleiner indien gewenst) met maximaal 250 m² aan bijgebouwen. De maximale oppervlakte van de nieuw te bouwen woning mag 150 m² bedragen met een maximale bouwhoogte van 8 meter en een maximale goothoogte van 3,5 meter.

Het bouwvlak van de bouwkavel betreft de gehele bouwkavel en er kan 4.42.00 hectare (of meer) achterliggend bos met rechte watergangen bijgekocht worden indien gewenst. Optioneel is het zelfs mogelijk om meer dan 40 hectare achterliggend bos met rechte watergangen bij te kopen waarmee een eigen jachtgebied kan ontstaan.

De bouwkavel (bij aankoop van in totaal minimaal 5 hectare grond) kan gerangschikt worden als landgoed onder de Natuurschoonwet 1928 en dat biedt verschillende fiscale voordelen waaronder vrijstelling van overdrachtsbelasting, een verlaagde WOZ-aanslag en verlaging van waterschapslasten. Ook zijn er fiscale voordelen ten aanzien van erf- en schenkbelasting.

De (landgoed)bouwkavel heeft volgens het onherroepelijke bestemmingsplan buitengebied van de gemeente Aa en Hunze de enkelbestemmingen wonen en natuur en de dubbelbestemming waarde – archeologie 6. Ondergeschikt aan het wonen is een aan-huis-verbonden beroep of een kleinschalige bedrijfsmatige activiteit, logies en ontbijt en/of mantelzorg toegestaan. De bestemmingsplankaart met bijbehorende voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Kenmerken

Tweede Dwarsdiep 16
9515 PR Gasselternijveenschemond
Nederland
Type:Bouwkavel
Perceelgrootte:5800 m²
Inhoud:900 m³
Aanvaarding:in overleg

Locatie