Hengelo GLD, Ruurloseweg 92A

€ 2.175,- per jaar

Landgoed Zelle is formidabel gelegen in de driehoek tussen Hengelo GLD, Ruurlo en Vorden en beslaat een oppervlakte van circa 355 hectare. Het hart van het landgoed bestaat uit het binnen de gracht gelegen monumentale Huis Zelle met vrijstaand koetshuis (bouwjaar 1787) en historische schuren.

Het koetshuis is bestemd voor kantoor en/of zakelijke dienstverlening en is geheel verbouwd/gerestaureerd. Er kan iets unieks worden gehuurd en worden betrokken! Moderne voorzieningen als vloerverwarming, goede isolatie en ventilatie, databekabeling en daglichttoetreding worden toegepast binnen eeuwenoude muren.

Huurperiode:
De minimale huurperiode bedraagt slechts 1 jaar!!!

Huurprijs:
De huurprijs van de begane grond (opp. circa 160 m²) van het koetshuis bedraagt € 125,– per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
De huurprijs van de verdieping (opp. circa 130 m²) van het koetshuis bedraagt € 75,– per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

De totale te huren oppervlakte bedraagt dus circa 290 m² en er kan gehuurd worden vanaf circa 29 m².
Reeds gevestigd zijn de bedrijven TracTech-Data en adviesbureau BLG.

De toegang tot het koetshuis en de historische schuur zal een rechtstreekse toegang zijn vanaf de Zelledijk met zeer ruime parkeermogelijkheden en ook wandelmogelijkheden voor medewerkers en bezoekers in de boomgaard (niet opengesteld voor recreanten) en een ruime picknicktafel voor informeel overleg en/of de lunch-/rookpauze.

Resumerend: werken en het kunnen ontvangen van klanten op een toplocatie in gebouwen die stijl en uitstraling hebben!

Kenmerken

Ruurloseweg 92a
7255 MB Hengelo GLD
Nederland
Type:Kantoorruimte
Bouwjaar:1787
Perceelgrootte:1000 m²
Woonoppervlakte:290 m²
Aanvaarding:In overleg

Video

Locatie