Hengelo GLD, Wassinkweg 2

€ 375.000,- k.k.

Landgoed Zelle is gelegen in de driehoek tussen Hengelo GLD, Vorden en Ruurlo. Dit prachtige landgoed is circa 355 hectare groot. Op één van de mooiste plekjes op het landgoed staat “Reebok” op een kavel van 2365 m² en deze vakantiewoning heeft een woonbestemming gekregen. Landgoed Zelle gaat de opstal “Reebok” verkopen en de (onder)grond in erfpacht uitgeven. De vraagprijs van de opstal bedraagt € 75.000,- k.k. en de fiscaal aftrekbare canon bedraagt € 12.000,- per jaar. Om de woning in de juiste prijsklasse op internet te kunnen tonen is de grondcomponent (een bedrag van € 300.000,-) opgenomen in de vraagprijs van € 375.000,- k.k. Uiteraard wordt de grondcomponent in mindering gebracht op de vraagprijs van € 375.000,- k.k. bij verkoop van de opstal. Landgoed Zelle staat open voor het in stijl verbouwen/uitbouwen van “Reebok”, maar volledige nieuwbouw behoort (onder voorwaarden) ook tot de mogelijkheden op deze superplek!

Indeling Reebok:
Begane grond:

  • entree/hal met trapopgang naar verdieping en toiletruimte met wandcloset
  • woonkamer met houten plankenvloer, schouw met gaskachel, vaste kastjes, servieskast en openslaande terrasdeuren
  • dichte keuken met twee aanrechtblokjes, afzuigkap, ketelruimte en tuindeur
  • slaapkamer met houten plankenvloer, wastafel en vaste kast

Verdieping:

  • overloop met vide
  • slaapkamer met wastafel en linnenkast
  • slaapkamer met wastafel, vaste kast en bergruimte
  • badkamer met douchecabine en wandcloset

Technische gegevens:
Reebok (bouwjaar 1950, inhoud 254 m³) heeft een stenen voet met daarboven gepotdekselde houten planken en de beschoten kap is gedekt met keramische Oude Holle dakpannen.
De houten kozijnen, deuren en ramen zijn voorzien van enkele beglazing.
Radiatoren zorgen voor de centrale verwarming van Reebok, aangestuurd via een Nefit Smartline HR combi-ketel welke tevens zorgt voor de warmwatervoorziening van Reebok.
De WoningSchouw te Eefde heeft Reebok bouwtechnisch gekeurd d.d. 06-07-2016 en het bouwtechnisch keuringsrapport zal u op verzoek worden toegezonden.

Bijzonderheden:
Reebok heeft elektra- en wateraansluitingen alsmede een aansluiting op het gemeentelijke rioleringsnetwerk maar heeft (nog) geen gasaansluiting.
Het energielabel is D.
Aan de verkoopbrochure is een voorlopig ontwerp toegevoegd dat kan dienen als (toetsings)kader voor kandidaten die denken aan volledige nieuwbouw.

Bestemming:
Volgens het vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied verschuiving bestemmingen landgoed Zelle Hengelo van de gemeente Bronckhorst heeft het perceel de enkelbestemmingen Wonen en Bos en de dubbelbestemming Waarde – Archeologische verwachting 2. De bestemmingsplankaart met voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Aanvaarding: vanaf 17 januari 2017 en het passeren dient te geschieden bij Kienhuis Hoving Advocaten & Notarissen te Enschede.

Kenmerken

Wassinkweg 2
7255 MX Hengelo GLD
Nederland
Type: Vrijstaande woning
Bouwjaar: 1950
Aantal slaapkamers: 3
Aantal kamers: 4
Perceelgrootte: 2365 m²
Woonoppervlakte: 77 m²
Inhoud: 254 m³
Aanvaarding: vanaf 17 januari 2017

Locatie