Hengelo OV, Huttenveldsweg 12

€ 199.000,- k.k.

Omgeven door eigen bos en natuur en grenzend aan de Hagmolenbeek, waarlangs het heerlijk wandelen is door de wijngaarden van Hof van Twente, prachtig vrij en rustig gelegen recreatiewoning (inhoud 200 m³) met vrijstaande schuur (opp. circa 35 m²) en lange oprijlaan op een kavel van 9880 m². De verscholen ligging in het groen in het buitengebied, tussen de (kerk)dorpen Beckum en Bentelo in, is subliem en zal met name natuurliefhebbers bijzonder moeten kunnen bekoren!
De recreatiewoning is gebouwd in 2017 van zeer duurzame materialen en is nog niet gebruikt en/of bewoond geweest. De recreatiewoning is te bereiken door de Huttenveldsweg 14 te volgen en om dan bij deze woning recht door te rijden. De oprijlaan van de Huttenveldweg 12 kan dan aan het eind van de weg, voor de Hagmolenbeek, links worden opgereden.

Indeling recreatiewoning:
Begane grond:

  • entree/gang met houten trapopgang naar verdieping, trapkast, meterkast en toiletruimte met wandcloset en wastafel
  • slaapkamer met toegang tot badkamer voorzien van doucheruimte en wastafel op poten
  • woonkamer met openslaande tuindeuren annex open keuken met hoekaanrechtblok voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast

Verdieping:

  • zoldervliering met twee slaapgelegenheden

Technische gegevens:
De recreatiewoning is traditioneel gebouwd, opgetrokken uit spouwmetselwerk en het zadeldak is gedekt met keramische dakpannen. Optimaal geïsoleerd: muur-, dak- en vloerisolatie en geheel voorzien van isolerende beglazing. De kozijnen, deuren en ramen zijn gemaakt van hardhout en de goten en hemelwaterafvoeren zijn gemaakt van zink.
De recreatiewoning heeft elektra- en wateraansluitingen en is voorzien van nano infrarood wandverwarming. Voor de warmwatervoorziening van de recreatiewoning is in de keuken een Daalderop close-in boiler (10 liter) geplaatst en op de zoldervliering is een grote Daalderop boiler (120 liter) geplaatst.
Voor de afvoer van afvalstoffen is een nieuwe dubbele septictank geïnstalleerd.

De vrijstaande schuur (afmetingen circa 7 x 5 meter) bestaat uit drie compartimenten en is opgetrokken van halfsteensmuren met houten topgevels en het dak is gedekt met dakpanplaten.

Bestemming:
Het perceel heeft volgens het vigerende bestemmingsplan Huttenveldsweg nabij 14 van de gemeente Hengelo OV de enkelbestemming natuur met functieaanduiding recreatiewoning en specifieke vorm van natuur – septictank en de dubbelbestemming waarde – archeologie middel. Een klein gedeelte van het perceel (waar de vrijstaande schuur op staat) heeft volgens het vigerende bestemmingsplan Buitengebied van de gemeente Hof van Twente de enkelbestemming bos en de dubbelbestemming waarde – archeologische verwachting 2.
De gebiedsaanduiding is reconstructiewetzone – verwevingsgebied en vrijwaringszone – radar. De bestemmingsplankaart met voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Kenmerken

Huttenveldsweg 12
7554 RC Hengelo OV
Nederland
Type:Recreatiewoning
Bouwjaar:2017
Aantal slaapkamers:1
Aantal kamers:2
Perceelgrootte:9880 m²
Woonoppervlakte:80 m²
Inhoud:200 m³
Aanvaarding:in overleg

Locatie