Holten, Postweg 29

€ 125.000,- k.k.

Zeer fraai aan de rand van recreatie- en natuurgebied De Borkeld gelegen recreatiewoning (inhoud circa 203 m³) met vrijstaande berging op een kavel van maar liefst 1706 m² eigen grond! Permanente bewoning is niet toegestaan, er zijn geen parkkosten verschuldigd en de complete inboedel van de recreatiewoning/berging blijft achter.

Indeling recreatiewoning:

  • entree/hal met meterkast en toiletruimte voorzien van toilet en wastafel
  • slaapkamer met plankenvloer
  • 2e slaapkamer met plankenvloer, wastafel en terrasdeur
  • doucheruimte met wastafel
  • woonkamer met plankenvloer, gaskachel en openslaande terrasdeuren
  • gedeeltelijk open keuken met aanrechtblok en boiler voor de warmwatervoorziening van de recreatiewoning

Technische gegevens:
De recreatiewoning is traditioneel gebouwd (bouwjaar 1965), opgetrokken uit spouwmetselwerk en de beschoten kap is voorzien van een bitumineuze dakbedekking (vernieuwd in 2009). De houten kozijnen, deuren en ramen zijn voorzien van enkele beglazing.
De recreatiewoning heeft gas-, elektra- en wateraansluitingen alsmede een aansluiting op het gemeentelijke rioleringsnetwerk. Tevens kan de recreatiewoning worden aangesloten op glasvezelkabel.
De vrijstaande berging (circa 4 x 3 meter) is opgetrokken van hout en de beschoten kap is met pannen gedekt.

Bestemming:
Volgens het vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied Holten, Brandgangen de Borkeld van de gemeente Rijssen-Holten heeft het perceel de enkelbestemming recreatie – verblijfsrecreatie en de dubbelbestemming waarde – archeologische verwachtingswaarde hoog. De recreatiewoning mag vergroot worden naar maximaal 300 m³ (overkappingen en bijbehorende bouwwerken inbegrepen). De bestemmingsplankaart met voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Kenmerken

Postweg 29
7451 TS Holten
Nederland
Type:Recreatiewoning
Bouwjaar:1965
Aantal slaapkamers:2
Aantal kamers:3
Perceelgrootte:1706 m²
Woonoppervlakte:65 m²
Inhoud:203 m³
Aanvaarding:kan op korte termijn

Locatie