Holten, Raalterweg 15-17

Holten, Raalterweg 15-17

€ 825.000,- k.k.

Op een fantastische locatie, op de westflank van de Holterberg, ligt dit sfeervolle rietgedekte landhuis “de Grindkoele”. De kavel met een totale oppervlakte van 1.27.20 ha bestaat uit bos, tuin en een weilandje. door de hogere ligging is er vanuit de woning een prachtig uitzicht over het eigen terrein met doorkijkjes naar de aangrenzende landerijen.

Wonen op een dergelijke prachtige locatie op de Holterberg, waar de grillige sporen van de laatste IJstijd nog steeds zichtbaar zijn, is elke dag genieten van privacy, rust, ruimte, de natuur en vooral de sfeer. De privacy is gewaarborgd door een prachtige, 200 meter lange eigen oprijlaan.

De woning is in 1960 gebouwd en bestaat uit een hoofdwoning met een bijwoning (inwoonsituatie. Hierdoor is het object uitermate geschikt voor bijvoorbeeld mantelzorg, maar het extra woongedeelte kan ook goed gebruikt worden als gastenverblijf of voor kantoor aan huis.

De indeling van de woning is als volgt:

Hoofdwoning (nr. 15):
Begane grond:
entree / hal met trapopgang, vide en garderobe, toegang naar het souterrain en toilet – riante woonkamer met open haard en prachtig uitzicht – keuken – bijkeuken – werkkamer.

1e verdieping:
overloop 3 slaapkamers, waarvan één met loggia – badkamer

souterrain:
Het ruime souterrain is zowel via een loopdeur alsmede via een grote garagedeur bereikbaar en voorzien van een gang, provisieruimte, cv-ruimte, garage, bergruimte en hobbyruimte.

Nevenwoning (nr. 17):
Begane grond:
entree / hal met trapopgang naar de 1e verdieping – woonkamer met openhaard en uitzicht over het fraaie eigen terrein – keuken – bijkeuken – werkkamer – toilet – doucheruimte.

1e verdieping:
overloop – 2 slaapkamers

kelder:
ruime droge provisiekelder

Het sanitair alsmede de keukens zijn volgens huidige begrippen gedateerd en dienen door de nieuwe eigenaar naar eigen wens opgewaardeerd te worden.

Bij de woning staat een stenen garage, een eenvoudige schuilstal en een tuinberging.

De bestemming van het object is: wonen – landhuis, klasse a, waarbij een woning is toegestaan van maximaal 3.000 m3 en 100 m2 aan bijgebouwen.

Kenmerken

Raalterweg 15-17
7451 KZ Holten
Nederland
Type:Landhuis
Bouwjaar:1960
Aantal slaapkamers:7
Aantal kamers:11
Perceelgrootte:12720 m²
Woonoppervlakte:343 m²
Inhoud:1410 m³
Aanvaarding:In overleg

Locatie