Holten, Vianenweg 22E

€ 195.000,- k.k.

Aan de rand van recreatie- en natuurgebied De Borkeld gelegen recreatiewoning (bouwjaar 2004, inhoud circa 250 m³) met vrij uitzicht over de landerijen! De kavel is groot circa 1200 m² (eigen grond). Permanente bewoning is niet toegestaan en er zijn geen parkkosten verschuldigd.

Indeling woning:
Begane grond:

  • entree/hal met meterkast en wasmachineaansluiting
  • royale woonkamer met openslaande terrasdeuren en trapopgang naar verdieping
  • open keuken voorzien van inbouwapparatuur: keramische kookplaat, heteluchtoven, koel- en vrieskast en afzuigkap
  • slaapkamer
  • luxe badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en designradiator
  • separate toiletruimte met wandcloset en fonteintje

Verdieping:

  • overloop
  • twee slaapkamers met bergruimte

Technische gegevens:
De woning is traditioneel gebouwd, opgetrokken uit spouwmetselwerk en de kap is gedekt met dakpannen. De woning is optimaal geïsoleerd: muur-, dak- en vloerisolatie en de kunststofkozijnen, deuren en ramen hebben het draai-/kiepsysteem (met politiekeurmerk) en zijn geheel voorzien van isolerende beglazing.
De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming (uitgezonderd de slaapkamer) en verder zijn er radiatoren voor de centrale verwarming van de woning, aangestuurd via een Nefit Smartline HR combi-ketel welke tevens zorgt voor de warmwatervoorziening van de woning.
De woning heeft gas-, elektra- en wateraansluitingen alsmede een aansluiting op het gemeentelijke rioleringsnetwerk. Tevens aangesloten op glasvezel, KPN internet en telefoon.

Op de kavel staat verder nog een houten schuurtje (opp. circa 3 x 2 meter) gedekt met dakpannen en een open fietsenstalling (opp. circa 2 x 2,5 meter).

Bestemming:
Volgens het vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied van de Gemeente Rijssen-Holten heeft het perceel de enkelbestemming Recreatie – Verblijfsrecreatie met de functieaanduiding specifieke vorm van recreatie – 1.
De bestemmingsplankaart met voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Kenmerken

Vianenweg 22E
7451 TD Holten
Nederland
Type:Recreatiewoning
Bouwjaar:2004
Aantal slaapkamers:3
Aantal kamers:4
Perceelgrootte:1200 m²
Woonoppervlakte:85 m²
Inhoud:250 m³
Aanvaarding:In overleg

Locatie