Holthone, Holthonerweg III

€ 5.900,- canon per jaar

Bouwkavels de Driehoek (sw-7en sw-8) zijn verkocht. Bouwkavel het Hooihuis is onder optie.

Landgoed De Groote Scheere is circa 800 hectare groot en ligt in het noordoosten van Overijssel in de gemeente Hardenberg tussen Gramsbergen en Coevorden. Het landgoed bestaat uit een historisch cultuurlandschap met een prachtige natuur. Verspreid over het landgoed zijn droomplekken bestemd die op u wachten als toekomstige bewoners!

Plekken waar je vanwege de rust en de ruimte kwaliteit van leven ervaart en je je welkom voelt. De bouwkavels variëren in grootte van 2905 m² tot 9960 m² en worden door het landgoed, eigendom van a.s.r., in erfpacht uitgegeven. De fiscaal aftrekbare canon van bouwkavel “de Oude Beek” bedraagt € 5900,- per jaar en om deze bouwkavel in de juiste prijsklasse op internet te kunnen tonen is de canon gekapitaliseerd tegen 3% en dat resulteert in een fictieve vraagprijs van € 197.000,- k.k. voor deze bouwkavel.

Bouwkavel de Oude Beek is groot 3670 m² en is gelegen aan de Holthonerweg te Holthone nabij de kern van het landgoed. De bouwkavel wordt omzoomd door houtopstanden en de uitzichten over de landerijen zijn schitterend vanaf deze bouwkavel! Er mag een dienstwoning A met een inhoud van 400 tot 700 m³ gebouwd worden. De fiscaal aftrekbare canon bedraagt € 5900,- per jaar.

Bouwkavel de Driehoek (sw-7) is groot 3680 m² en is gelegen aan de Holthonerweg te Holthone in de kern van het landgoed. Deze bouwkavel staat voor het kenmerkende Sallandse coulisselandschap maar ook voor het wonen in een buurtschap. Er mag een dienstwoning A met een inhoud van 400 tot 700 m³ gebouwd worden. Van de drie bouwkavels de Driehoek mogen twee bouwkavels bebouwd worden. De fiscaal aftrekbare canon bedraagt € 4900,- per jaar.

Bouwkavel de Driehoek (sw-8) is groot 3225 m² en is gelegen aan de Holthonerweg te Holthone in de kern van het landgoed. Deze bouwkavel staat voor het kenmerkende Sallandse coulisselandschap maar ook voor het wonen in een buurtschap. Er mag een boerderij (voorkeur) met een inhoud van 800 tot 1000 m³ gebouwd worden of er mag een dienstwoning A (alternatief) gebouwd worden met een inhoud van 400 tot 700 m³. Van de drie bouwkavels de Driehoek mogen twee bouwkavels bebouwd worden. De fiscaal aftrekbare canon bedraagt € 5200,- per jaar.

Bouwkavel de Driehoek (sw-9) is groot 4385 m² en is gelegen aan de Holthonerweg te Holthone in de kern van het landgoed. Deze bouwkavel staat voor het kenmerkende Sallandse coulisselandschap maar ook voor het wonen in een buurtschap. Er mag een dienstwoning A met een inhoud van 400 tot 700 m³ gebouwd worden. Van de drie bouwkavels de Driehoek mogen twee bouwkavels bebouwd worden. De fiscaal aftrekbare canon bedraagt € 4800,- per jaar.

Bouwkavel de Punt is groot 5045 m² en is gelegen aan de Holthonerweg te Holthone nabij de kern van het landgoed. Deze bouwkavel wordt omzoomd door houtopstanden en de uitzichten over de landerijen zijn schitterend vanaf deze bouwkavel! Er mag een dienstwoning A met een inhoud van 400 tot 700 m³ gebouwd worden. De fiscaal aftrekbare canon bedraagt € 5000,- per jaar.

Bouwkavel het Hooihuis is groot 8285 m² en is gelegen aan de Holthonerweg/Hooiweg  te Holthone nabij de kern van het landgoed. Deze ruim bemeten bouwkavel biedt weidse uitzichten over de landerijen! Er mag een hoeve met een inhoud van 1200 tot 2000 m³ gebouwd worden. De fiscaal aftrekbare canon bedraagt € 5900,- per jaar.

De verkoopbrochure, met alle relevante stukken aangaande bovengenoemde bouwkavels, is te downloaden vanaf hofrijck.nl onder aanbod koop bouwkavels. Het gehele bestemmingsplan Herontwikkeling Landgoed de Groote Scheere (vastgesteld door de gemeenteraad d.d. 23-02-2016) is te bekijken op ruimtelijkeplannen.nl en op hardenberg.nl

LANDGOED DE GROOTE SCHEERE: EEN PLEK WAAR MET VERWONDERING DE VERSTILDHEID VAN HET LANDSCHAP RUST BRENGT IN EEN JACHTIGE TIJD EN DE HISTORIE AAN EEN NIEUW LEVEN BEGINT.

Kenmerken

Holthonerweg III
7779 DE Holthone
Nederland
Type: Bouwkavels
Perceelgrootte: 3670 m²
Inhoud: 700 m³
Aanvaarding: In overleg

Video

Locatie

Download brochure

Wanneer u onderstaande gegevens invult ontvangt u een link zodat u de brochure van dit object kunt bekijken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.