Holthone, Scheerseweg

€ 6.200,- canon per jaar

Bouwkavel de Enshoeve is verkocht onder voorbehoud.

Landgoed De Groote Scheere is circa 800 hectare groot en ligt in het noordoosten van Overijssel in de gemeente Hardenberg tussen Gramsbergen en Coevorden. Het landgoed bestaat uit een historisch cultuurlandschap met een prachtige natuur. Verspreid over het landgoed zijn droomplekken bestemd die op u wachten als toekomstige bewoners!

Plekken waar je vanwege de rust en de ruimte kwaliteit van leven ervaart en je je welkom voelt. De bouwkavels variëren in grootte van 2905 m² tot 9960 m² en worden door het landgoed, eigendom van a.s.r., in erfpacht uitgegeven. De fiscaal aftrekbare canon van bouwkavel “de Enshoeve” bedraagt € 6200,- per jaar en om deze bouwkavel in de juiste prijsklasse op internet te kunnen tonen is de canon gekapitaliseerd tegen 3% en dat resulteert in een fictieve vraagprijs van € 207.000,- k.k. voor deze bouwkavel.

Bouwkavel de Enshoeve is groot 3910 m² en is gelegen aan de Scheerseweg te Holthone. Deze bouwkavel wordt omzoomd door bos en houtopstanden, is bereikbaar via een (naastgelegen) zandweg/karrenspoor en de uitzichten over de landerijen zijn schitterend vanaf deze bouwkavel!
Er mag een boerderij (voorkeur) met een inhoud van 800 tot 1000 m³ gebouwd worden of er mag een dienstwoning B (alternatief) gebouwd worden met een inhoud van 400 tot 700 m³. Tevens is een hoofdactiviteit op het gebied van recreatie/zorg/werken mogelijk. Van de bouwkavels de Enshoeve en de Sandberghoeve mag één bouwkavel bebouwd worden. De fiscaal aftrekbare canon bedraagt € 6200,- per jaar.

Bouwkavel de Sandberghoeve is groot 2905 m² en is gelegen aan de Scheerseweg te Holthone. Deze bouwkavel wordt aan de rechterkant begrensd door een houtwal, is gelegen nabij de Kleine Vecht en de uitzichten over de landerijen zijn schitterend vanaf deze bouwkavel! Er mag een boerderij (voorkeur) met een inhoud van 800 tot 1000 m³ gebouwd worden of er mag een dienstwoning B (alternatief) gebouwd worden met een inhoud van 400 tot 700 m³. Tevens is een hoofdactiviteit op het gebied van recreatie/zorg/werken mogelijk. Van de bouwkavels de Sandberghoeve en de Enshoeve mag één bouwkavel bebouwd worden. De fiscaal aftrekbare canon bedraagt € 6500,- per jaar.

De verkoopbrochure, met alle relevante stukken aangaande bovengenoemde bouwkavels, is te downloaden vanaf hofrijck.nl onder aanbod koop bouwkavels. Het gehele bestemmingsplan Herontwikkeling Landgoed de Groote Scheere (vastgesteld door de gemeenteraad d.d. 23-02-2016) is te bekijken op ruimtelijkeplannen.nl en op hardenberg.nl

LANDGOED DE GROOTE SCHEERE: EEN PLEK WAAR MET VERWONDERING DE VERSTILDHEID VAN HET LANDSCHAP RUST BRENGT IN EEN JACHTIGE TIJD EN DE HISTORIE AAN EEN NIEUW LEVEN BEGINT.

Kenmerken

Scheerseweg
7779 DJ Holthone
Nederland
Type: Bouwkavels
Perceelgrootte: 3910 m²
Inhoud: 800 m³
Aanvaarding: In overleg

Locatie