Ommen, Junnerbaan 1

Ommen, Junnerbaan 1

€ 465.000,- k.k.

Landgoed Junne is een eeuwenoud landgoed en ligt fenomenaal in een bocht van de rivier de Vecht. Het landgoed is circa 1047 hectare groot en op een schitterende plek aan de rand van het landgoed wordt woonboerderij Vogelzang (inhoud 907 m³) aangeboden met grote nieuwe kapschuur (opp. circa 122 m²), half open schuur (opp. circa 64 m²) en oprijlaan op een kavel van circa 3300 m². De vraagprijs van de opstallen bedraagt € 202.500,- k.k. en de (onder)grond zal in erfpacht worden uitgegeven. De fiscaal aftrekbare canon bedraagt € 10.500,- per jaar. Om de woonboerderij in de juiste prijsklasse op internet te kunnen tonen is de grondcomponent (een bedrag van € 262.500,-) opgenomen in de vraagprijs van € 465.000,- k.k. Uiteraard wordt de grondcomponent in mindering gebracht op de vraagprijs van € 465.000,- k.k. bij verkoop van de opstallen. De WoningSchouw te Eefde heeft de woonboerderij recent bouwtechnisch gekeurd en het keuringsrapport is opgenomen in de verkoopbrochure. De woonboerderij heeft het energielabel F. Een bodemonderzoeksrapport en een asbestinventarisatierapport zal eerdaags ook overhandigd kunnen worden alsmede een offerte voor het bestrijden van houtparasieten. De uitgifte in erfpacht is onder voorbehoud van gunning door de grondeigenaar.

Indeling woonboerderij:
Begane grond:

  • entree/gang met toiletruimte voorzien van toilet en wastafel, meterkast en trapopgang naar verdieping alwaar een zolderruimte en een doucheruimte met toilet en wastafel
  • woonkamer met trap-/kelderkast
  • keuken met hoekaanrechtblok voorzien van granieten aanrechtblad en inbouwapparatuur: 4-pits gasstel, magnetron, vaatwasser, koelkast en afzuigkap
  • slaapkamer met vaste kast
  • badkamer met doucheruimte, wandcloset, wastafel en designradiator
  • was-/ketelruimte met uitstortgootsteen
  • grote deel met houten deuren

Bijgebouwen:
De grote nieuwe kapschuur (afmetingen circa 21.00 x 5.80 meter) is opgetrokken van stalen spanten en hout en het dak is gedekt met golfplaten.

De half open schuur (afmetingen circa 5.30 x 12.10 meter) is opgetrokken van steen en hout en het dak is gedekt met keramische dakpannen.

Bestemming:
Het perceel heeft volgens het vigerende bestemmingsplan de bestemming woondoeleinden met de dubbelbestemming agrarisch gebied met landschappelijke openheid en de aanduiding voormalig agrarisch bedrijf. De bestemmingsplankaart met voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Kenmerken

Junnerbaan 1
7731 TM Ommen
Nederland
Type:Woonboerderij
Bouwjaar:1900
Aantal slaapkamers:1
Aantal kamers:2
Perceelgrootte:3300 m²
Woonoppervlakte:211 m²
Inhoud:907 m³
Aanvaarding:kan op korte termijn

Locatie