Langeveen, Vermolenweg 55c

Langeveen, Vermolenweg 55c

€ 1.950.000,- k.k.

DE BOERDERIJ – DE HAARAKKER THEEHUIS & BOSBESSENKWEKERIJ

Zeer fraai in het buitengebied van Langeveen gelegen nieuw gebouwde boerderij (bouwjaar 2013) met multifunctionele schuur (opp. 246 m²) voorzien van koelcel (50 m²), erf bestraat met gebakken klinkers, tuin en cultuurgronden. De totale oppervlakte bedraagt 3.87.15 hectare waarvan 0.89.20 hectare huiskavel. Een perceel cultuurgrond gelegen aan de overkant van de weg (groot 1.49.95 hectare) en een nabij gelegen perceel cultuurgrond (groot 1.48.00 hectare) kunnen buiten de verkoop worden gelaten indien gewenst.
De volumineuze boerderij (inhoud 1936 m³, woonoppervlakte 421 m²) heeft een prachtige uitstraling, is gebouwd van zeer duurzame materialen, is hoogwaardig afgewerkt en is voorzien van veel luxe en comfort. Het huidige gebruik als theehuis & bosbessenkwekerij kan worden voortgezet maar de agrarische bestemming leent zich ook goed voor bijvoorbeeld boom- en sierteelt. De boerderij met het grote, bedrijfsmatige gedeelte kan op vele manieren gebruikt gaan worden en kan bijzonder geschikt zijn voor een inwoonsituatie.

Resumerend: prachtig gelegen boerderij met een enorme potentie!

Indeling boerderij:
Begane grond voorhuis:

 • entree/hal met open houten trap naar verdieping, meterkast (met krachtstroom) en toiletruimte voorzien van wandcloset en wastafel
 • landelijke woon-/eetkeuken met hoekaanrechtblok voorzien van natuurstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur: Falcon fornuis (4-pits en wokbrander), combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en afzuigkap
 • sfeervolle woonkamer met allesbrander
 • ouderslaapkamer met inloopkast
 • luxe badkamer met doucheruimte voorzien van stortdouche en glazen deur, twee wasmeubels en wandcloset
 • wasruimte

Verdieping voorhuis en achterhuis (grotendeels):

 • overloop met vide
 • slaapkamer met inloopgedeelte
 • luxe badkamer met doucheruimte voorzien van stortdouche en glazen deur, twee wasmeubels, wandcloset en designradiator
 • slaap-/werkkamer
 • zeer grote zolderruimte, waar extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden, met kniktrap naar zolderberging

Begane grond achterhuis:

 • entree-/garderoberuimte
 • schitterende ontvangstruimte met vlizotrap naar zolderberging en 60 zitplaatsen buiten
 • invalidentoilet met wandcloset en wastafel
 • dames en heren toilet met wandcloset en wastafel
 • bedrijfskeuken met 4-pits gasstel, vaatwasser en afzuigkap
 • halletje

Technische gegevens:
De boerderij is traditioneel gebouwd, opgetrokken uit spouwmetselwerk met houten topgevels en een knipvoeg en de daken zijn gedekt met keramische dakpannen.
De boerderij is optimaal geïsoleerd: muur-, dak- en vloerisolatie en de hardhouten kozijnen, deuren en ramen zijn geheel voorzien van isolerende beglazing.
De begane grond en de badkamer op de verdieping zijn voorzien van vloerverwarming en verder zijn er radiatoren voor de centrale verwarming van de boerderij, aangestuurd via twee Bosch combi-ketels (voorhuis en achterhuis) welke tevens zorgen voor de warmwatervoorziening van de boerderij. Aanvullend is in de woon-/eetkeuken een hotfill boiler aanwezig en beschikt de bedrijfskeuken over een gewone boiler.

De boerderij heeft gas-, elektra-, water en glasvezelaansluitingen en voor de riolering is er een IBA systeem.

De multifunctionele schuur (bouwjaar 2004) is opgetrokken van hout met stalen spanten als dragers van de constructie en heeft hoge deuren. De schuur is uitgerust met een grote koelcel en verder zijn er toiletten, een wastafel en een keukentje. De schuur heeft een eigen meterkast en er is op twee plekken krachtstroom.

Voor het kweken van de bosbessen zijn twee bronnen geslagen en er is een beregeningsinstallatie voor alle struiken.

Bestemming:
Volgens het vigerende bestemmingsplan Tubbergen Buitengebied 2016 heeft de huiskavel de enkelbestemming agrarisch – 1 met bouwvlak en de cultuurgronden hebben dezelfde bestemming (zonder bouwvlak). De dubbelbestemmingen zijn waarde archeologie 3 en 4. De gebiedsaanduidingen zijn overige zone – vestigingsgebied voor boom- en sierteelt en reconstructiewetzone – landbouwontwikkelingsgebied.
De bestemmingsplankaart met voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Kenmerken

Vermolenweg 55c
7679 TW Langeveen
Nederland
Type: Woonboerderij
Bouwjaar: 2013
Aantal slaapkamers: 3
Aantal kamers: 5
Perceelgrootte: 38715 m²
Woonoppervlakte: 421 m²
Inhoud: 1936 m³
Aanvaarding: in overleg

Video

Locatie