Oldenzaal, Oude Almeloseweg Project De Hoght kavel 1 en 2

€ 315.000,- v.o.n.

Kavel 1 en kavel 2 zijn verkocht.

Bouwkavels De Hoght: uniek in alle opzichten! Hier beleef je buiten binnen en geniet je elke dag van vergezichten. Tuinen omsloten met groen en uitzonderlijk riant, dit is absolute privacy. Het ontwerp van de schuurwoningen 1 en 2 kenmerkt zich door een strakke en moderne uitstraling. Bouwnummer 1 omvat een perceel van circa 2.053 m² en heeft een prijs van € 315.000,- vrij op naam. Bouwnummer 2 omvat een perceel van circa 1.530 m² en heeft een prijs van € 280.000,- vrij op naam. Bouwnummers 3 en 5 zijn reeds verkocht.

Ontwerp:
De ontwerpen bouwnummers 1 en 2 zijn een idee van Rikkerink Bouwdesign uit Oldenzaal, bedoeld als inspiratie voor het ontwerp van jouw schuurwoning. Het definitieve ontwerp bepaal je samen met je medebouwer en de indeling is natuurlijk aan jezelf. Dit wordt het huis van jouw dromen, dus jij mag het bepalen! In het ontwerp zijn de materialen donker van kleur, zoals schuren op landgoederen. Hierdoor voegt de woning zich toe aan de rangorde op het erf. Een herkenbare schuurvorm met ook nu veel glas, waardoor de zichtrelatie met jouw tuin en het groen samenvalt.
Is het een idee om de verdiepingsvloer deels weg te laten? Hierdoor ontstaat een living met vide en contact met boven. Ook nu mag jij het bepalen, vergeet niet rekening te houden met de mogelijkheid voor zonnepanelen.

Het bestemmingsplan geeft antwoorden op inhoud, hoogte, bijgebouwen en overige bouwwerken. Het maximum wordt gelimiteerd door de totale verdeling over de vijf villa’s, waarbij het vrij staat om jouw villa te voorzien van een kelder.

Bestemmingsplan:
Conform de prijslijst worden vijf bouwpercelen aangeboden voor de bouw van één boerderijwoning en vier schuurwoningen. Iedere koper wordt eigenaar van zijn eigen perceel en een mandeligheid in de gezamenlijke weg met parkeerhavens, rotonde, groenaanleg en verlichtingspunten, die zijn inbegrepen.
Deze villa’s hebben door het gezamenlijke erf een bepaalde verbondenheid met elkaar en vormen daardoor een geheel.
De artist impressions zijn een indicatie. De kopers van een bouwperceel bepalen zelf hoe hun boerderij- of schuurwoning gebouwd zal worden. Dit maakt dat je kunt ontwerpen en bouwen naar wens met je eigen ‘touch’ en identiteit! De schuurwoningen ontwerp en bouw je samen met je buren.
Het uitgangspunt voor het ontwerp en de bouw betreft het bestemmingsplan ‘Terrein Hogt’ dat bij de Gemeente Oldenzaal online is in te zien.

Vergunningvrij bouwen:
Per perceel staat het vrij om vergunningvrij te bouwen conform de algemene regelgeving van de Rijksoverheid. Dit houdt bijvoorbeeld in dat bijgebouwen geplaatst mogen worden tot 150 m². Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een aparte garage met carport of een veranda. Vergunningvrij betekent wel dat er regels zijn, laat je goed voorlichten door je eigen adviseur(s) en de Gemeente Oldenzaal.

Unieke factor:
Wij bieden het bouwperceel aan, de realisatie van jouw villa heb je in eigen hand!

Kenmerken

Oude Almeloseweg
7576 PE Oldenzaal
Nederland
Type:Bouwkavel
Perceelgrootte:2053 m²
Aanvaarding:kan op korte termijn

Locatie