Oldenzaal, Oude Almeloseweg Project De Hoght kavel 4

€ 295.000,- v.o.n.

Bouwkavels De Hoght: uniek in alle opzichten! Hier beleef je buiten binnen en geniet je elke dag van vergezichten. Tuinen omsloten met groen en uitzonderlijk riant, dit is absolute privacy. De schuurwoningen kenmerken zich door een krachtige landelijke, ook moderne uitstraling. Bouwnummer 4 omvat een perceel van circa 1.898 m² en heeft een prijs van € 295.000,- vrij op naam. Bouwnummers 1,2,3 en 5 zijn reeds verkocht en bouwnummer 4 is verkocht onder voorbehoud.

Bouwperceel nummer 5 zijn je directe buren en zij hebben deze schuurwoning laten ontwerpen door Bouwkundig Buro Erwin Meinders te Geesteren, een kantoor dat bekend staat om haar ontwerpen in het buitengebied. Door dit ontwerp staat de buitenkant vast, van materiaal tot kleur. De binnenkant mag je uiteraard zelf ontwerpen en Bouwkundig Buro Erwin Meinders houdt zich aanbevolen om hierin te assisteren. Het is ook mogelijk om het woonhuis aan achterzijde uit te bouwen / aan te passen en zo bijvoorbeeld een slaap- en badkamer aan tuinzijde te realiseren.

De huidige getekende indeling is een spiegeling van de indeling van bouwnummer 5. Bouwnummer 5 is definitief verkocht en deze kopers hebben gekozen voor o.a. een riante woonkeuken aan tuinzijde en 3 slaapkamers op de verdieping. Zoals aangegeven staat het je vrij om een eigen indeling te realiseren.

Algemeen:
De ontwerpen van bouwnummers 1 en 2 zijn een idee, bedoeld als inspiratie voor het ontwerp van je toekomstige overburen. De kopers van deze percelen bepalen samen het definitieve ontwerp, welke naar verwachting strak en modern zal zijn. Vaak zijn de materialen donker van kleur, zoals schuren op landgoederen. Hierdoor voegt de woning zich toe aan de rangorde op het erf. Een herkenbare schuurvorm met ook nu veel glas, waardoor de zichtrelatie met jouw tuin en het groen samenvalt.

Het bestemmingsplan geeft antwoorden op inhoud, hoogte, bijgebouwen en overige bouwwerken. Het maximum wordt gelimiteerd door de totale verdeling over de vijf villa’s, waarbij het vrij staat om jouw villa te voorzien van een kelder.

Bestemmingsplan:
Conform de prijslijst worden vijf bouwpercelen aangeboden voor de bouw van één boerderijwoning en vier schuurwoningen. Iedere koper wordt eigenaar van zijn eigen perceel en een mandeligheid in de gezamenlijke weg met parkeerhavens, rotonde, groenaanleg en verlichtingspunten, die zijn inbegrepen.
Deze villa’s hebben door het gezamenlijke erf een bepaalde verbondenheid met elkaar en vormen daardoor een geheel.
De artist impressions zijn een indicatie. De kopers van een bouwperceel bepalen zelf hoe hun boerderij- of schuurwoning gebouwd zal worden. Dit maakt dat je kunt ontwerpen en bouwen naar wens met je eigen ‘touch’ en identiteit! De schuurwoningen ontwerp en bouw je samen met je buren.
Het uitgangspunt voor het ontwerp en de bouw betreft het bestemmingsplan ‘Terrein Hogt’ dat bij de Gemeente Oldenzaal online is in te zien.

Vergunningvrij bouwen:
Per perceel staat het vrij om vergunningvrij te bouwen conform de algemene regelgeving van de Rijksoverheid. Dit houdt bijvoorbeeld in dat bijgebouwen geplaatst mogen worden tot 150 m². Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een aparte garage met carport of een veranda. Vergunningvrij betekent wel dat er regels zijn, laat je goed voorlichten door je eigen adviseur(s) en de Gemeente Oldenzaal.

Kenmerken

Oude Almeloseweg
7576 PE Oldenzaal
Nederland
Type:Bouwkavel
Perceelgrootte:1898 m²
Aanvaarding:kan op korte termijn

Locatie

Download brochure

Wanneer u onderstaande gegevens invult ontvangt u een link zodat u de brochure van dit object kunt bekijken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.