Ommen, Kruupweg 3

Ommen, Kruupweg 3

€ 2.500,- per maand

LET OP: DE KRUUPWEG 3 TE OMMEN IS OP DIT MOMENT ALLEEN BEREIKBAAR VIA DE KANT VAN OMMEN (HAMMERWEG/N341) EN NIET VIA DE KANT VAN DEN HAM !!!

VERHUUR VOOR ONBEPAALDE TIJD VAN DE GEHEEL GERENOVEERDE (2020) RIJKSMONUMENTALE TUINMANSWONING ‘DE DRIE SPARREN’.

Het prachtige landgoed Eerde nabij de buurtschap Eerde is gelegen midden in het hart van Overijssel, tussen Ommen en Den Ham, en is nagenoeg volledig eigendom van Vereniging tot Behoud van Natuurmonumenten in Nederland. Het landgoed staat vol met monumenten met als absolute blikvanger Kasteel Eerde. De statige lanenstructuur van het landgoed is indrukwekkend. Precies in de zichtas van de laan die voor de centrale aanleg van het landgoed langsloopt is tuinmanswoning ‘De Drie Sparren’ (inhoud circa 922 m³) met twee bijbehorende schuren gesitueerd. Een sublieme woonlocatie waar alles klopt: formidabele uitzichten, rust, ruimte, privacy, natuur en niet eenzaam want er zijn buren die zich op gepaste afstand bevinden!

De tuinmanswoning is geheel gerenoveerd om er een stijlvol en exclusief woonobject van te maken dat voldoet aan de eisen van deze tijd. Een uitstekende isolatie, nieuwe keuken, nieuw sanitair, vloerverwarming en een complete afwerking is wat u gaat aantreffen.
Aanvullend zal er voor eind maart 2023 nog een warmtepomp worden geïnstalleerd alsmede 21 zonnepanelen (veldopstelling, plaatsing medio april 2023, verwachte opbrengst rond de 7000 kWh) en na plaatsing van beiden volgt het energielabel.

Het gazon en de buxus aan de voorkant van de tuinmanswoning, de rodendrons en de grote bomen zal Natuurmonumenten voor haar rekening blijven beheren en onderhouden.

Indeling tuinmanswoning:
Begane grond:

  • entree/portaal met toiletruimte en trapopgang naar verdieping
  • hal met garderobe, vaste kast en meterkast
  • slaapkamer met aangrenzende doucheruimte
  • eetkamer
  • grote woonkamer voorzien van aanrechtblok met fornuis
  • keuken/bijkeuken met toegang tot kelder, vaste kast en hoekaanrechtblok voorzien van inbouwapparatuur: vaatwasser en koel-/vrieskast

Verdieping:

  • overloop met kastenwanden en vaste kast
  • twee slaapkamers
  • badkamer

Natuurmonumenten gaat de tuinmanswoning bij inschrijving voor onbepaalde tijd verhuren.
De vanaf huurprijs bedraagt € 2500,- per maand exclusief de gebruikerskosten.
De tuinmanswoning kan op de volgende dagen ZONDER afspraak worden bekeken:

DONDERDAG 30 MAART EN ZATERDAG 1 APRIL VAN 10.00 UUR TOT 16.00 UUR

De huurovereenkomst is toegevoegd aan de verhuurbrochure. Kandidaten die belangstelling hebben om de tuinmanswoning te gaan huren kunnen het inschrijfformulier, welke is toegevoegd aan de verhuurbrochure, uiterlijk zaterdag 8 april 2023 inleveren bij of mailen naar Hofrijck Rentmeesters te Holten.
Natuurmonumenten gaat zich in de week van 11 t/m 14 april 2023 buigen over de ontvangen inschrijvingen en zal in deze week ook beslissen of er gegund gaat worden aan de hoogste inschrijver cq gegund gaat worden aan de meest geschikte kandidaten. Houdt u bij inschrijving rekening met een kennismakingsgesprek in de week van 11 t/m 14 april 2023.
De beoogde ingangsdatum van de huurovereenkomst bij gunning is 1 mei 2023.

Kenmerken

Kruupweg 3
7731 PL Ommen
Nederland
Type: Vrijstaande woning
Bouwjaar: 1890
Aantal slaapkamers: 3
Aantal kamers: 5
Perceelgrootte: 2100 m²
Woonoppervlakte: 302 m²
Inhoud: 922 m³
Aanvaarding: 1 mei 2023

Locatie