Wierden, Wittebeltsweg 7

Wierden, Wittebeltsweg 7

€ 495.000,- k.k.

KIJKDAG ZONDER AFSPRAAK OP WOENSDAG 22 JUNI VAN 9.00 UUR TOT 17.00 UUR EN BIEDEN KAN TOT EN MET VRIJDAG 1 JULI 2022 VIA DE MAIL AAN HOFRIJCK RENTMEESTERS.

BOUWKAVEL VOOR HET BOUWEN VAN EEN VRIJSTAANDE WONING MET EEN MAXIMALE INHOUD VAN 750 M³ EXCLUSIEF DE INHOUD VAN KELDERS VOOR ZOVER DEZE ZIJN GELEGEN ONDER EEN GEBOUW EN DEZE VAN BUITEN NIET TOEGANKELIJK IS MET MAXIMAAL 100 M² AAN BIJGEBOUWEN.

Een prachtige bouwlocatie in het buitengebied ten zuidwesten van en nabij Wierden en met een uitstekende bereikbaarheid ten aanzien van de snelwegen A35 en A1.
Ook nabij de schitterend in het groen gelegen Golfclub De Koepel (18-holes golfbaan).
De bouwkavel is 1.06.80 hectare groot en bestaat uit een groot bouwvlak met aan de zijkanten graslanden.

De aanwezige opstallen zullen ‘as is, where is’ verkocht worden. Asbesthoudende materialen zijn niet waar te nemen maar garanties over het asbestvrij zijn van de aanwezige opstallen worden niet gegeven.
Een verkennend bodemonderzoek is in gang gezet en de bodemrapportage wordt in week 28 verwacht. De aanname voor dit moment is dat het bouwvlak geschikt is voor het beoogde gebruik: bouwen en wonen.
De woonboerderij is aangesloten op alle nutsvoorzieningen: gas, elektra, water, riolering en glasvezelkabel.

Bestemming:
De bouwkavel heeft volgens het vigerende bestemmingsplan Buitengebied 2009, herziening Woestendijk ong. de enkelbestemmingen wonen met bouwvlak en agrarisch. De gebiedsaanduidingen zijn milieuzone – grondwaterbeschermingsgebied en reconstructiewetzone – verwevingsgebied. De bestemmingsplankaart met voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Kenmerken

Wittebeltsweg 7
7642 LL Wierden
Nederland
Type: Bouwkavel
Perceelgrootte: 10680 m²
Inhoud: 750 m³
Aanvaarding: op korte termijn

Locatie