Restaurant Kleinsman te koop

Met hart en ziel zwoegden Frank en Ria Kleinsman om van hun gelijknamige restaurant een succes te maken. In 1999 begonnen ze met hun bedrijf aan de rand van het vliegveld Twente aan de Weerseloseweg en hun missie lukte.
Maar de borstkanker die Ria (55) overwon eiste een grote tol. “Je denkt steeds dat je er wel doorheen komt, maar om eerlijk te zijn: ik kan de drukte niet meer aan”, zegt ze in de regionale krant TC/Tubantia.
Echtgenoot Frank valt bij: “Dit is een typische man-vrouwzaak. Ook omdat je ernaast woont ben je er continu mee bezig. Als je dat niet meer samen kunt doen, moet je je afvragen of het goed is om door te gaan.”

De horecazaak, prima bereikbaar vanaf de snelweg A1, was in het begin het eindpunt van een doodlopende weg, maar groeide uit tot een geliefd knooppunt voor fietsers en wandelaars.
De totale perceelgrootte is bijna 7000 m² met restaurant, aangebouwde woning en diverse andere gebouwen.
“Vanwege onze ervaring met de verkoop van landelijke percelen koos het echtpaar Kleinsman voor Hofrijck Rentmeesters”, aldus Marco Hazenkamp. “Omdat het een restaurant betreft is ook horecamakelaar Jan Ligtenberg uit Diepenheim ingeschakeld.”
Voor de exacte gegevens van het perceel en de bijbehorende gebouwen, klik hier https://hofrijck.nl/aanbod/enschede-weerseloseweg-356/