Woonboerderij op perceel in Markelo met veel mogelijkheden

Altijd al een bed- en breakfast willen beginnen? Een kampeerboerderij? Een praktijk met therapeutische activiteiten? Of bent u die beeldend kunstenaar die woon-, werk- en expositieruimte zoekt? Dan heeft Hofrijck Rentmeesters voor u de ideale locatie in de verkoop.

Het zijn zomaar een paar voorbeelden van activiteiten die prima passen bij dit prachtige perceel met woonboerderij en bijgebouwen aan de Herikerweg in de landelijke buurtschap Herike-Elsen.

Herike-Elsen ligt in het buitengebied van Markelo aan de voet van de Herikerberg. Dit perceel van bijna 2,5 hectare is dus omgeven door natuurschoon en typisch Twentse stuwwallen.

De volumineuze woonboerderij heeft een inhoud van bijna 3000 kubieke meter (acht kamers en vijf slaapkamers). Met de bijgebouwen is in totaal zo’n 600 vierkante meter bebouwd. Met een sloopvoucher van 355 vierkante meter heeft u veel mogelijkheden om de bebouwing naar eigen idee aan te passen.

Het perceel grenst aan een landschappelijk ingepast zonnepark dat momenteel wordt aangelegd. Dat zonnepark is verscholen achter een bomenrij.

Tot 9 augustus kunt u een bieding doen op deze prachtige locatie, de vanaf-prijs is 600.000 euro.

Voor meer gedetailleerde informatie (o.a vergunningen en bestemmingsplannen) klik hier: https://hofrijck.nl/aanbod/markelo-herikerweg-31/