Bemiddeling

Bemiddeling woning verkopen

Geen enkel object in het buitengebied is hetzelfde. Daarom is een specialist met veel verkoopervaring in landelijk gelegen onroerend goed een absolute noodzaak. Hofrijck Rentmeesters bezit die kennis.
Essentieel bij het verkopen van een woning is natuurlijk de waardebepaling van het te verkopen object, zodat een juiste verkoopwaarde wordt vastgesteld.

Van brochure tot bezichtiging
Hofrijck Rentmeesters maakt van elk object een prachtige brochure met foto’s en tevens een videopresentatie. Deze zijn dan te bewonderen op de website en natuurlijk kan de brochure gedownload worden. De gegadigden kunnen als het ware een bezichtiging in hun eigen woonkamer regelen.

Uiteraard staat Hofrijck Rentmeesters op de bekende landelijke verkoopsites en kunnen in overleg met de opdrachtgever ook fraaie advertenties worden gezet in regionale en landelijke dagbladen dan wel bekende magazines.

Verkoopcontracten koopwoning
Daarnaast staat Hofrijck Rentmeesters ook bekend om zijn “waterdichte” verkoopcontracten en wordt de gehele verkooptransactie begeleid totdat de achterdeur van het notariskantoor is gesloten.

Bemiddeling woning aankopen

Hofrijck Rentmeesters kan u ook van dienst zijn als aankopende makelaar/rentmeester. Hofrijck Rentmeesters taxeert voor u de woning, onderzoekt het bestemmingsplan en informeert bij de gemeente of er toekomstige ontwikkelingen plaats gaan vinden nabij het aan te kopen object.

Het aankoopproces
Het gehele aankoopproces (bezichtiging, taxatie, informatie bij de gemeente, onderhandelingen, koopcontract en overdracht bij de notaris) is voor een koper een risicovolle aangelegenheid, doch met Hofrijck Rentmeesters aan uw zijde een rustgevende gedachte.

Openbare verkoop bij inschrijving

Een openbare Verkoop bij inschrijving van een object kan mogelijk een betere verkoopmethode zijn dan de traditionele onderhandse verkoop.

Hofrijck Rentmeesters is hierin gespecialiseerd en weet of uw object hiervoor ook geschikt is. De openbare Verkoop bij Inschrijving wordt door Hofrijck Rentmeesters van begin tot eind begeleid. De brochure met foto’s, voorwaarden en bepalingen zijn helder en duidelijk; de kijkmiddagen worden in advertenties kenbaar gemaakt en de inschrijfavond vindt plaats in een gelegenheid nabij het te verkopen object. Uiteraard is de brochure te downloaden en is er (eventueel) een videopresentatie voorhanden. Dus een Verkoop bij Inschrijving begint bij Hofrijck Rentmeesters.