Wie zijn wij?

Hofrijck Rentmeesters bestaat uit mr. Gert Hein Kromhof, beëdigd rentmeester/makelaar-taxateur en lid van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) en Marco Hazenkamp, beëdigd makelaar-taxateur.

Gert Hein Kromhof

Als boerenzoon (geboren 1956) in Usselo (gemeente Enschede) kreeg Gert Hein de liefde voor het buitenleven met de paplepel ingegoten. Zijn opa en vader verzorgden daarnaast ook taxaties. Dus de huidige roeping van Gert Hein komt niet uit de lucht vallen, al rondde hij ook nog een studie Nederlands Recht in Groningen af met als specialisaties Onteigeningen en Agrarisch recht.

Na de verkoop van zijn eerste rentmeesterskantoor aan de Rabobank richtte hij in 2004 Hofrijck Rentmeesters op.

Gert Hein was tot oktober 2018 een fervent motorcrosser, maar een ongeluk maakte een einde aan die carrière. Hij tennist graag en houdt van een fijne skivakantie.

Gert Hein is getrouwd en heeft twee volwassen kinderen uit een eerder huwelijk.

Marco Hazenkamp

Marco is geboren (1968)  getogen en nog altijd woonachtig in Goor. Getrouwd en vader van een tweeling, Bram en Ella.

Zelf voetballen is één van zijn hobby’s. Nog altijd trapt hij op zondagmorgen een balletje met een veteranengroepje. Daarnaast is hij fanatiek competitiebiljarter en ’s winters hoopt hij vurig op natuurijs om de schaatsen uit het vet te kunnen halen.

Marco is sinds 2000 beëdigd makelaar en is sinds 2009 samen met rentmeester Gert Hein Kromhof vennoot van Hofrijck Rentmeesters.

Hofrijck Rentmeesters in een notedop

  • Betrouwbaar: afspraak is afspraak. Vertrouwen is de basis van samenwerking. Discreet waar nodig, open waar nodig.
  • Duidelijk: bij ons is recht recht en krom krom. We streven naar duidelijkheid en transparantie in onze advisering en begeleiding. Natuurlijk willen wij het beste resultaat, maar altijd gebaseerd op feiten en niet op mooipraterij.
  • Vakkundig: uitgebreide kennis van zaken. Gebaseerd op jarenlange ervaring in de praktijk en brede theoretische scholing op diverse fronten.