Landelijk gelegen woonhuis in Twente, Salland of de Achterhoek

De avondzon die langzaam wegzakt in het coulisselandschap en het vergezicht een prachtige koperkleur geeft. U hoort een knorrende tractor die over een landweggetje van akker richting boerderij koerst. Tijd om te gaan eten. Zo begint de avond in Twente, Salland en de Achterhoek in een landelijk woonhuis.

Deze drie streken in Oost-Nederland kenmerken zich door een typisch levensritme waarop de tijd geen vat lijkt te krijgen. Rust en ruimte zijn de sleutelwoorden. Er verschuilen zich prachtige pareltjes van landelijke woningen in het lommerrijke landschap.

Landelijk woonhuis meer dan een woning

Uw landelijke woonhuis is veel meer dan alleen een woning. Vaak is er genoeg ruimte voor een praktijk of kantoor aan huis. Hofrijck Rentmeesters weet precies wat er op dat gebied mogelijk is, ook qua vergunningen en bestemmingsplannen. Wij zijn de makelaar landelijk wonen die vraag en aanbod bij elkaar brengt.

Maar wees gerust: de stad is nooit ver weg. Deventer, Enschede, Hengelo of Doetinchem lenen zich uitstekend om te gaan winkelen of om uit eten te gaan. Maar ook Amsterdam en Rotterdam zijn binnen twee uur bereikbaar over de diverse snelwegen. Of over het spoor met de trein.

Verkoop van uw landelijk gelegen woonhuis

Hofrijck Rentmeesters helpt u bij het kopen of verkopen van uw droomhuis. Met onze jarenlange praktijkervaring en achtergrond als rentmeester zijn wij een betrouwbaar kompas als het om landelijk wonen gaat. Wij kennen de hobbels die tevoorschijn kunnen komen bij de aan- of verkoop van uw landelijk gelegen woonhuis.

Wij geven een nauwkeurige en onafhankelijke waardebepaling omdat we als geen ander weten wat er speelt in Twente, Salland en de Achterhoek. Wij houden rekening met (complexe) wetgeving en veranderende omstandigheden. Daarom zijn wij in staat om een zuivere waardebepaling uit te voeren: objectief, onafhankelijk en deskundig.

Wij kennen de streek, de landgoederen en de boerderijen. Die specifieke kennis stellen we graag ter beschikking aan u. Zodat u met een goed gevoel uw landelijk gelegen woning kunt kopen of verkopen.

Qua verkoop beschikt u over alle beschikbare kanalen. Prachtig vormgegeven (downloadbare) brochures met professioneel fotomateriaal en vakkundige videopresentaties presenteren wij op onze website. In overleg kunnen ook advertenties worden geplaatst in landelijke en regionale kranten of magazines. Kortom: uw landelijk gelegen woonhuis krijgt bij makelaardij Hofrijck Rentmeesters de aandacht die het verdient.