Hofrijck Rentmeesters en Natuurmonumenten

Hofrijck Rentmeesters werkt regelmatig samen met de Vereniging Natuurmonumenten. Daardoor kunnen zeer fraai gelegen landhuizen of woonboerderijen in het aanbod van Hofrijck Rentmeesters worden opgenomen.
Hofrijck-makelaar Marco Hazenkamp: “Natuurmonumenten heeft zelf rentmeesters in dienst die voor verhuur of erfpacht het liefst samenwerken met lokale partijen. Wij zijn zo’n partner waar ze graag mee samenwerken. Het gaat altijd om verhuur of erfpacht, Natuurmonumenten verkoopt eigenlijk nooit iets wat volle eigendom is.”

Schotse hooglanders

Recent verhuurde Hofrijck Rentmeesters nog een prachtige woonboerderij namens Natuurmonumenten in natuurgebied het Witte Veen in Buurse, nabij Haaksbergen. Hazenkamp: “De Schotse hooglanders grazen daar bijna in de voortuin. Natuurmonumenten heeft de klassieke boerderij tot in de puntjes gerestaureerd en verhuurt het daarna.”

Op landgoed Eerde in Ommen bemiddelde Hofrijck Rentmeesters vorig jaar namens Natuurmonumenten bij de verhuur van twee karakteristieke woningen. Dit landgoed is bekend van ‘Kasteel Eerde’. Uniek is het gegeven dat er een rivier dwars door het bos stroomt, iets wat nagenoeg nergens te zien is in Nederland. Natuurmonumenten heeft een oude bocht opnieuw verbonden met rivier de Regge.

Pareltje

In dit landgoed kan Hofrijck Rentmeesters opnieuw een pareltje in de verhuur aanbieden. De kijkdagen (op afspraak) voor deze blikvanger aan de Meertjesweg 1 in Ommen zijn woensdag 10 maart en zaterdag 13 maart! Voor meer informatie hierover: https://hofrijck.nl/aanbod/ommen-meertjesweg-1/