Enschede, Lappenpad

Enschede, Lappenpad

€ 75.000,- k.k.

Op deze unieke locatie in het buitengebied van Enschede nabij het hoogveengebied Het Aamsveen, zijn momenteel twee aan ééngesloten percelen aan het Lappenpad en de Roodmolenweg te koop. Voor de exacte ligging verwijzen wij naar de foto’s bij deze publicatie.

Op het weiland aan het Lappenpad (groot 3.890 m²), gesitueerd naast het Lappenpad 45, staat op dit moment een schuurtje met bouwvergunning van circa 9 m². Het weiland aan de Roodmolenweg heeft een oppervlakte van circa 3.445 m².

Beide weilanden zijn geschikt voor het weiden van vee alsmede voor behoud, herstel en verbetering van de aanwezige landschappelijke, geomorfologische en cultuurhistorische waarde. De percelen zijn voorzien van een omheining en een eigen toegangshek. De omgeving is erg in trek voor paarden liefhebbers. Dit door de prachtige buitenritten die men kan maken. Tevens ligt er op steenworp afstand ook nog een manege.

Bestemmingsplan
Volgens het huidige bestemmingsplan Buitengebied Zuidoost is de bestemming van beide percelen “Agrarisch met waarden -Agrarische functie met landschapswaarde”. De functieaanduiding is specifieke vorm van agrarisch – schuur. De bestemmingsplankaart met voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Kadastrale gegevens
– Gemeente Lonneker, sectie AA, nummer 3703, groot 38 are 90 centiare.
– Gemeente Lonneker, sectie AA, nummer 3773, groot 34 are 45 centiare.

Bijzonderheden
Voor afwijkend gebruik zal goedkeuring van de gemeente nodig zijn én zal het bestemmingsplan mogelijk aangepast moeten worden. Koper dient dan zelf onderzoek te doen naar de mogelijkheden daaromtrent.

Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Lappenpad
7542 PE Enschede
Nederland
Type: Cultuurgrond
Perceelgrootte: 7335 m²
Aanvaarding : in overleg

Locatie