Joppe, Eikeboomlaan 2A

Joppe, Eikeboomlaan 2A

€ 100.000,- k.k.

Ten oosten van Gorssel (met een sfeervolle dorpskern, een gevarieerd winkelaanbod, gezellige horeca en veel voorzieningen) en net buiten het kerkdorp Joppe (met een basisschool op loopafstand) ligt het prachtige NSW-landgoed Cuercamp met een oppervlakte van 13,6 hectare waarvan 6,12 hectare bos. Landgoed Cuercamp sluit aan op landgoed ’t Joppe dat ligt in het uiterste westen van de Achterhoek. Deze omgeving kenmerkt zich door de vele bossen en het hoogwaardige coulisselandschap. Ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers, de Gorsselse Heide ligt op 2 km afstand.

Aan een geasfalteerd weggetje op een open plek omzoomd door weilanden, bos en solitaire bomen is een magnifieke bouwkavel ontwikkeld voor het bouwen van een landgoedwoning met inpandig bijgebouw op een kavel van 3380 m². D + B Architecten te Ede heeft voor de landgoedwoning een zeer fraai schetsontwerp gemaakt (met een vrije interne indeling) maar verkoper staat ook open voor andere ontwerpen. De uitzichten over het coulisselandschap zijn schitterend vanaf deze locatie en de bereikbaarheid van de steden Deventer en Zutphen alsmede de autosnelweg A1 is uitstekend!

Het bestemmingsplan voor dit landgoed is recent vastgesteld door de gemeente Lochem waarbij de bouwkavel een woonbestemming met bouwvlak heeft gekregen. De te bouwen landgoedwoning mag een inhoud krijgen van 600 m³ met 57 m² aan inpandig bijgebouw. Het totale gebouw (goothoogte maximaal 3 meter en bouwhoogte maximaal 9 meter) mag onderkelderd worden (telt niet mee voor hetgeen bovengronds is toegestaan).

Het gehele bestemmingsplan kunt u bekijken via de site: ruimtelijkeplannen. De bestemmingsplankaart met voorschriften alsmede het erfinrichtings- en beplantingsplan zijn toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Het grondwerk dat samenhangt met het inrichtingsplan (naast het verwijderen van de kuilvoerplaten ook het graven van de sloten en het egaliseren van het terrein) is recent door de grondeigenaar uitgevoerd. De verdere inrichting zoals het aanbrengen van (half)verhardingen, inzaaien en aanbrengen van beplanting (plus de instandhouding ervan) zijn voor rekening van de opstalgerechtigden.

Het betreft hier geen volle eigendom maar een opstalrechtovereenkomst (onder voorbehoud van gunning door de grondeigenaar). Dat betekent dat u eigenaar wordt van de te stichten opstallen, werken en beplantingen en daarnaast een fiscaal aftrekbare retributie betaalt voor het gebruik van de grond. De opstalrechtovereenkomst met bijbehorende algemene voorwaarden kunt u via de mail aan Hofrijck Rentmeesters aanvragen.

De jaarlijkse retributie bedraagt € 14.000,- en u betaalt een éénmalig insteekrecht van
€ 100.000,- k.k. voor de ontwikkeling van de bouwkavel.

Kenmerken

Eikeboomlaan 2A
7215 SB Joppe
Nederland
Type: Bouwkavel
Perceelgrootte: 3380 m²
Inhoud: 600 m³
Aanvaarding: in overleg

Locatie