Wierden, Wittebeltsweg 5b

Wierden, Wittebeltsweg 5b

€ 495.000,- k.k.

BOUWKAVEL VOOR HET BOUWEN VAN EEN VRIJSTAANDE WONING MET EEN MAXIMALE INHOUD VAN 750 M³ EXCLUSIEF DE INHOUD VAN KELDERS VOOR ZOVER DEZE ZIJN GELEGEN ONDER EEN GEBOUW EN DEZE VAN BUITEN NIET TOEGANKELIJK IS MET MAXIMAAL 100 M² AAN BIJBEHORENDE BOUWWERKEN.

Een prachtige rechthoekige bouwkavel (groot circa 2600 m²), grenzend aan landgoed De Kiefte, in het buitengebied ten zuidwesten van en nabij Wierden en met een uitstekende bereikbaarheid ten aanzien van de snelwegen A35 en A1. Ook nabij de schitterend in het groen gelegen Golfclub De Koepel (18-holes golfbaan). De bouwkavel grenst aan de achterkant aan jong bos en de mogelijkheid bestaat om een stukje van dit jonge bos bij te kopen om een aangrenzend weiland (bij te huren) te kunnen bereiken voor het hobbymatig kunnen houden van paarden en/of andere dieren.

Voor de bouwkavel geldt dat verschillende bouwstijlen mogelijk zijn (welstand speelt uiteraard wel een rol). De goothoogte van de nieuw te bouwen woning bedraagt maximaal 4 meter. De dakhelling van de nieuw te bouwen woning mag niet minder zijn dan 25 graden en niet meer zijn dan 60 graden. Bed & breakfast is toegestaan in de woning en/of een aan de woning aangebouwd gebouw met daarbijbehorende gebouwen, bouwwerken, geen gebouw zijnde, tuinen en erven. De omgevingsplankaart met voorschriften (de gebiedsaanduiding is milieuzone – grondwaterbeschermingsgebied) is toegevoegd aan de verkoopbrochure.
De bouwkavel dient landschappelijk te worden ingepast en ook het inrichtingsplan is toegevoegd aan de verkoopbrochure. Een bodemonderzoeksrapportage alsmede een geotechnisch grondonderzoek (sonderingsrapportage) van de bouwkavel kan u op verzoek worden gemaild.

Alle nutsvoorzieningen liggen langs de Wittebeltsweg aan de kant van de bouwkavel en kosten koper betekent in dit geval dat er 10,4% overdrachtsbelasting over de koopsom dient te worden betaald.

Kenmerken

Wittebeltsweg 5b
7462 LL Wierden
Nederland
Type: Bouwkavel
Perceelgrootte: 2600 m²
Inhoud: 750 m³
Aanvaarding: kan op korte termijn

Locatie