Paradijselijk wonen op landgoed Zelle in de Achterhoek

Het lommerrijke Landgoed Zelle in de Achterhoek is een zeer gewild oord voor toeristen van divers pluimage. Niet gek, want het is een paradijselijke omgeving, gelegen in de driehoek Hengelo (Gld), Vorden en Ruurlo. Hofrijck Rentmeesters heeft twee prachtige boerderijen op dit landgoed in de verkoop (erfpacht) die dienst hebben gedaan als recreatieboerderij.

Rijksmonumentale droom

Landgoed Zelle beslaat in totaal 355 hectare met bossen, natuur, landbouwgronden en een golfbaan. Huize Zelle is het kloppend hart van dit landgoed. Rijksmonumentaal en omgeven door schitterende bijgebouwen, paden, oude solitaire bomen en waterpartijen. Een droom om permanent in te leven en te wonen.

De zogeheten boerderijen ‘Atilla’ en ‘Agadir’ krijgen een woonbestemming en gaan met erfpacht in de verkoop bij Hofrijck Rentmeesters. ‘Attila’ (https://hofrijck.nl/aanbod/hengelo-gld-beunksteeg-6/) is van oorsprong een typische Achterhoekse daglonerswoning die recent is verbouwd en aangepast aan de moderne eisen. In de ruime woonkamer kunt u prima vertoeven met een knapperend vuurtje van de grote open haard. De boerderij telt vier slaapkamers en twee badkamers.

Rust en gemoedelijkheid

‘Agadir’ (https://hofrijck.nl/aanbod/hengelo-gld-ruurloseweg-98/) is een karakteristieke boerderij met vier slaapkamers en één badkamer. De omringende beukenhaag zorgt voor prettige natuurlijke privacy. Het grote grasveld is voorzien van een authentieke stookplaats. Zomaar een recensie uit het gastenboek van Landgoed Zelle: “In bijna het warmste weekend van het seizoen verbleven wij in Agadir. Dankzij de vele hoge bomen was het wonderbaarlijk koel in ons huisje. ‘s Avonds tot laat buiten zitten en genieten van de stilte en de natuur. Overdag veel fietsen in de prachtige omgeving.”

Rust en ruimte zijn dus gewaarborgd, maar vertier is niet ver weg. Binnen een straal van vier, vijf kilometer vindt u winkels, restaurants én Achterhoekse gemoedelijkheid in Vorden, Hengelo of Ruurlo.