Enschede, Weerseloseweg 356

€ 795.000,- k.k.

Prachtig in het buitengebied ten noorden van de stad Enschede gelegen goed lopend horecabedrijf (restaurant) Kleinsman met groot terras, aangebouwde woning, bijgebouwen, bestraat erf en tuin op een kavel van 6978 m². De centrale ligging in de groene long, grenzend aan bosgronden van Landschap Overijssel, tussen de steden Enschede, Hengelo en Oldenzaal is formidabel en vanaf de snelweg A1 is deze culinaire toplocatie goed en snel bereikbaar! Kleinsman eten en drinken is sinds 1999 een begrip in de regio en staat voor sfeervol tafelen in een bosrijke omgeving. Daarnaast is het een ideale locatie voor het geven van feesten, partijen en/of recepties. Het horecabedrijf beslaat een oppervlakte van circa 545 m² met de volgende verdeling: circa 370 m² restaurant, keuken, toiletten en magazijn, circa 75 m² (overdekt) terras, circa 50 m² overkapping en circa 50 m² kelder.
De aangebouwde woning (woonoppervlakte circa 240 m²) voldoet geheel aan de eisen van deze tijd en verkeert in een goede staat van onderhoud.

Indeling woning:
Begane grond:

  • gang met badkamer voorzien van doucheruimte en wastafelmeubel
  • separate toiletruimte voorzien van toilet en wastafel
  • achterentree met meterkast, trapopgang naar verdieping en toegang tot kelder (circa 120 m²)
  • bijkeuken met twee bergkasten
  • moderne open keuken voorzien van granieten aanrechtbladen en inbouwapparatuur: 5-pits gasstel, oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap
  • royale L-vormige woonkamer voorzien van grote schouw met open haard

Verdieping:

  • overloop
  • vier slaapkamers
  • toiletruimte voorzien van toilet en wastafel

Bestemming:
Het perceel heeft volgens het onherroepelijke bestemmingsplan Buitengebied Noordwest van de gemeente Enschede de enkelbestemmingen horeca met bouwvlak en verkeer.
De maatvoering is maximum bouwhoogte: 8 m en maximum bebouwingspercentage terrein: 15%. De gebiedsaanduiding is other – luchthaven. De bestemmingsplankaart met voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Kenmerken

Weerseloseweg 356
7522 PT Enschede
Nederland
Type:Horecabedrijf
Bouwjaar:1965
Aantal slaapkamers:4
Aantal kamers:5
Perceelgrootte:6978 m²
Woonoppervlakte:240 m²
Inhoud:1200 m³
Aanvaarding:kan op korte termijn

Locatie