Holthone, Holthonerweg I

€ 4.800,- canon per jaar

Bouwkavels het Laanhuis, het Polderhuis en het Riethuis zijn verkocht.

Landgoed De Groote Scheere is circa 800 hectare groot en ligt in het noordoosten van Overijssel in de gemeente Hardenberg tussen Gramsbergen en Coevorden. Het landgoed bestaat uit een historisch cultuurlandschap met een prachtige natuur. Verspreid over het landgoed zijn droomplekken bestemd die op u wachten als toekomstige bewoners!

Plekken waar je vanwege de rust en de ruimte kwaliteit van leven ervaart en je je welkom voelt. De bouwkavels variëren in grootte van 2905 m² tot 9960 m² en worden door het landgoed, eigendom van a.s.r., in erfpacht uitgegeven. De fiscaal aftrekbare canon van bouwkavel “het Laanhuis” bedraagt € 4800,- per jaar en om deze bouwkavel in de juiste prijsklasse op internet te kunnen tonen is de canon gekapitaliseerd tegen 3% en dat resulteert in een fictieve vraagprijs van € 160.000,- k.k. voor deze bouwkavel.

Bouwkavel het Laanhuis is groot 9960 m² en is gelegen aan de Holthonerweg te Holthone.
De bouwkavel is te bereiken via een prachtige kastanjelaan en tevens grenst deze bouwkavel aan de langste beukenlaan van Nederland. Er mag een landgoedwoning (voorkeur) met een inhoud van 800 tot 1200 m³ gebouwd worden of er mag een dienstwoning B (alternatief) gebouwd worden met een inhoud van 400 tot 700 m³. De fiscaal aftrekbare canon bedraagt € 4800,- per jaar.

Bouwkavel het Polderhuis is groot 7045 m² en is gelegen aan de Polderweg te De Krim.
De bouwkavel is weids gelegen en leent zich voor zelfvoorzienend bouwen. De klinkerverharding zal nog worden doorgetrokken tot aan de bouwkavel.
Er mag een landgoedwoning (voorkeur) met een inhoud van 800 tot 1200 m³ gebouwd worden of er mag een dienstwoning B (alternatief) gebouwd worden met een inhoud van 400 tot 700 m³. De fiscaal aftrekbare canon bedraagt € 4000,- per jaar.

Bouwkavel het Riethuis is groot 4864 m² en is gelegen aan de Holthonerweg te Holthone.
De bouwkavel is uniek gelegen aan het water (op een soort schiereiland) en leent zich voor zelfvoorzienend bouwen. Er mag een landgoedwoning met een inhoud van 800 tot 1200 m³ gebouwd worden. De fiscaal aftrekbare canon bedraagt € 4900,- per jaar.

De verkoopbrochure, met alle relevante stukken aangaande bovengenoemde bouwkavels, is te downloaden vanaf hofrijck.nl onder aanbod koop bouwkavels. Het gehele bestemmingsplan Herontwikkeling Landgoed de Groote Scheere (vastgesteld door de gemeenteraad d.d. 23-02-2016) is te bekijken op ruimtelijkeplannen.nl en op hardenberg.nl

LANDGOED DE GROOTE SCHEERE: EEN PLEK WAAR MET VERWONDERING DE VERSTILDHEID VAN HET LANDSCHAP RUST BRENGT IN EEN JACHTIGE TIJD EN DE HISTORIE AAN EEN NIEUW LEVEN BEGINT.

Kenmerken

Holthonerweg I
7779 DE Holthone
Nederland
Type: Bouwkavels
Perceelgrootte: 9960 m²
Inhoud: 800 m³
Aanvaarding: In overleg

Locatie